Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Страйвер" дебютує з видовищної перемоги (ФОТО)
22:46
"Страйвер" дебютує з видовищної перемоги (ФОТО)
У перший день першого туру Зимової першості Закарпаття вболівальники побачили велику кількість голів.

Обидві команди не вели підготовку безпосередньо до цього турніру, тож ігрові зв’язки на полі вони знаходили вже по ходу самого поєдинку. Звісно у Страйвера виділялись гравці, які пограли на професійному рівні – ромб у центрі поля Гібалюк, Мирончук, Путраш та Лобода розганяли всі атаки команди.
 
Вже на 4-ій хвилині Лобода подав кутовий, а Соскида на дальній стійці влучно пробив та Дитюк парирує. На 10-ій хвилині Кравчак віддав пас назад воротарю та Соскида прочитав цей задум, перехопив м’яч і переграв голкіпера – 1:0.
 
За мить Лобода пробиває з 20 метрів, але вище. «Залізничники» не відсиджувались у обороні і чи не при першій нагоді зуміли забити. Заробивши стандарт в 19 метрах від воріт Петро Крив’яник спрямував шкіряного у ближній кут – 1:1.
 
А вже за дві хвилини Локомотив розігнав контратаку в ході якої Дячук виводить Готру на ворота і Едуард б’є прицільно – 1:2.
 
Команда Гібалюка лише збільшує тиск на чужі ворота. На 15-ій хвилині Лобода увійшов у штрафну і пробив з 14 метрів, поперечка рятує ворота Чопа. На 24-ій хвилині Соскида виходить сам на сам та знову каркас воріт стає на заваді голу. На 28-ій хвилині Лобода віддає у штрафну на Соскиду в небезпечній близькості до воріт, Дитюк завадив Руслану пробити, однак не зафіксував м’яч і Попович зіграв на добиванні – 2:2.
 
На 35-ій хвилині знову зіграла зв’язка найбільш активних гравців атаки Страйвера – Соскида віддає на Лободу і Яромир виводить свою команду вперед – 3:2.
 
Другий тайм став бенефісом граючого тренера Страйвера, який тричі асистував кращому бомбардиру минулого сезону. На 49-ій хвилині Гібалюк навісив справа, Соскида замикає передачу – 4:2.
 
На 55-ій хвилині Микола вже сам пробив з 19 метрів, однак перекладина відбиває його удар. Через чотири хвилини більярдний удар вдався Лободі з 22 метрів у лівий кут – 5:2.
 
У Страйвера була досить коротка лава запасних і помітно було втому деяких гравців, які давно або взагалі не виходили на велике поле, однак активність окремих футболістів дозволяла їм не збавляти оберти. Локомотив змушений був практично всю гру грати від захисту і сподіватися тільки на контрвипади.
 
На 72-ій хвилині Соскида грає у стінку з Гібалюком і забиває вже у пусті ворота – 6:2.
 
За чотири хвилини гості реалізовують один з небагатьох моментів, Дячук віддав на Бертича і той пробив з 18 метрів у правий кут – 6:3.
 
Та останнє слово було за страйверами – Гібалюк навісив справа, а Соскида ефектно ударом п’яткою у повітрі оформлює покер у цьому матчі – 7:3
 
Надзвичайно видовищний матч для дебютантів Зимової першості, яким є ще багато над чим працювати (особливо грою у захисті), закінчився впевненою перемогою Страйвера.
 
 
ФК «Страйвер» - ФК «Локомотив-Чоп» 7:3
 
Голи: Соскида, 4, 49, 72, 87, Попович, 28, Лобода, 35, 59 - П. Крив'яник, 12, Готра, 14.
 
Страйвер: Владислав Хмельовський (Олександр Бенедик, 68), Сергій Прокопець (Андрій Гаврилів, 46), Артем Пустовіт, Едгард Русин, Михайло Костянинець, Микола Гібалюк, Євген Мирончук, Юрій Путраш (Олександр Зубанич, 62), Яромир Лобода, Руслан Соскида, Олег Комарницький (Василь Попович, 23).
Тренер – Микола Гібалюк.
 
Локомотив-Чоп: Володимир Дитюк, Юрій Боднар, Петро Крив'яник, Михайло Мучичка, Анатолій Крив'яник, Олександр Шимон, Іван Павліш, Едуард Готра, Дмитро Антошин, Віталій Кравчак, Олександр Дячук.
На заміну виходили: Ярослав Ільков, Максим Гопко, Олександр Бертич, Юрій Кертес, Сергій Мотринець.
Тренер – Олег Яворів.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Фейсбук.

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 986 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: