Головна » Усі публікації » Чемпіонат міста » "Страйвер" виходить з відпустки
11:04
"Страйвер" виходить з відпустки
Після піврічної паузи ужгородська команда знову зібралась і готується до старту змагань.


"Страйвер" уже заявив про себе участю у Зимовій першості Закарпаття, де вони дійшли до однієї восьмої фіналу. Наразі ж "Страйвер" виходить із міжсезоння з багатьма новими обличчями та відчутно омолодивши склад команди, готуючись до старту у чемпіонаті міста Ужгород, який обіцяє бути досить цікавим (звісно, якщо послаблять карантинні обмеження і він стартує). Попередній склад учасників чемпіонату міста: "Невицький замок", "Радванка", "Вопак",  "Епіцентр", "Середнє", "Страйвер", "Будівельник". 

У рамках підготовки до офіційних матчів, цієї суботи "Страйвер" провів перший спаринг із "Будівельником", який відомий за участю в Ужгородській футзальній лізі. Гра проходила на полі ГСК "Камелот" і завершилась впевненою перемогою більш досвідченого, і можна сказати зіркового, колективу 7:1. Голами відзначились: двічі Євген Мирончук та Крістіан Сегедій, по одному Яромир Лобода, Олександр Зубанич та граючий тренер Костянтин Багрій. У складі переможених гол престижу провів Іван Корпош.

За "Страйвер" у цьому поєдинку грали: Владислав Хмелевський, Микола Гібалюк, Сергій Прокопець, Едгар Русин, Юрій Каганець, Едуард Дзьоба, Микола Ількович, Ярослав Фаринич, Крістіан Сегедій, Костянтин Багрій, Яромир Лобода, Роберт Смокоровський, Олександр Зубанич, Євген Мирончук та Олександр Скакун.

 
Категорія: Чемпіонат міста | Переглядів: 834 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: