Головна » Усі публікації » у світі » Студентська збірна України зупинилась у чвертьфіналі
11:25
Студентська збірна України зупинилась у чвертьфіналі
У чвертьфіналі футбольного турніру 30-ї літньої Всесвітньої універсіади Анатолій Нурієв та команда не зуміли стримати бразильців.

Студентська збірна України зупинилась у чвертьфіналі
У стартовому поєдинку на Всесвітній універсіаді в італійському Неаполі футболісти студентської збірної України поступились господарям 0:2. Нурієв у цьому матчі залишився на лаві запасних.
 
У другому матчі групи, де українців влаштовувала тільки перемога, підопічні Анатолія Бузніка перемогли завдяки голу представника ковалівського «Колоса» Дениса Костишина на 77-ій хвилині. У цій грі мукачівський нападник зявився на полі на 68-ій хвилині і доклав зусиль до виходу збірної у чвертьфінал.
 
У вчорашньому чвертьфінальному поєдинку з бразильцями збірна України відкрила рахунок уже на дев’ятій хвилині. Мінімальна перевага команди Анатолія Бузніка трималася майже 70 хвилин ігрового часу, але наприкінці зустрічі суперники спочатку забили м’яч у відповідь, а потім оформили й переможний гол. Форвард Минаю вийшов на заміну на 76-ій хвилині.
 
Після цього матчу ми дізнались про перші враження від турніру у Анатолія: "Насправді турнір склав гарне враження і непоганий рівень, правда дуже шкода, що я отримав травму і грав на знеболюючих."
 
Тепер на українських студентів очікують два поєдинки в рамках мікротурніру за 5—8 місця.
 
 
Всесвітня універсіада-2019. Група В
 
Студентська збірна України — студентська збірна Італії — 0:2 (0:2)
 
Голи: Меркаданте (38), Страда (43).
 
Україна: Солдатенко, Кушніренко (Чумак, 76), Лобов, Соколов, Юхимович, Думанюк, Завійський, Толочко (Дорошенко, 46), Костишин (Грисьо, 46, Понєдєльнік, 55), Радченко, Штогрин.
 
 
Студентська збірна України — студентська збірна Мексики — 1:0 (0:0)
 
Гол: Костишин (77).
 
Україна: Поспєлов, Кушніренко (Астахов, 65), Лобов, Соколов, Юхимович, Завійський, Дорошенко (Нурієв, 68), Радченко, Чумак (Понєдєльнік, 46), Костишин, Удод (Штогрин, 46).
 
 
Чвертьфінал
 
Студентська збірна України — студентська збірна Бразилії — 1:2 (1:0)
 
Голи: Костишин (9) — Дос Сантос (80), Міліоранса (90).
 
Україна: Поспєлов, Астахов, Завійський, Костишин (Дорошенко, 56), Лобов, Понєдєльнік, Радченко, Соколов, Толочко (Думанюк, 62), Штогрин (Нурієв, 76), Юхимович.
Категорія: у світі | Переглядів: 611 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: