Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Суха перемога Чопа у Великому Березному
22:31
Суха перемога Чопа у Великому Березному
4-го червня у Великий Березний приїхав гостювати «Локомотив» з Чопа.

Суха перемога Чопа у Великому Березному
Сама гра обіцяла бути дуже цікавою та непередбачуваною, адже і господарі і гості в своєму активі мали по 10 очок та ділили четверте місце в турнірній таблиці.
 
З самого початку березнянці заволоділи м’ячем та почали шукати ключі до воріт Чопа. Активний старт приніс господарям два гольових моменти. Спочатку на 12 хвилині нападник господарів Савка Микола вибіг на побачення з кіпером гостей Дитюком, але пробив трохи вище воріт. Березний продовжував насідати на ворота опонента. На 22-й хвилині капітан господарів Сема Юрій чудово пробивав з 25-ти метрів, але круглий після його пострілу влучив в хрестовину воріт Чопа. Гості в свою чергу також дали якісну та небезпечну відповідь Березному. Після затяжної атаки півзахисник «Локомотива» Іван Павліш головою з 5-ти метрів пробив у перекладину воріт Шоляка Любомира. На цьому перший тайм і закінчився.
 
Другий тайм проходив в такому ж руслі як і перший, господарі атакують, а гості якісно та надійно обороняються. Хоча деякі контрвипади Чопа теж були досить небезпечними. На 59-й хвилині «Березний» змарнував свою чергову нагоду. Віталій Рогач опинився на добиванні один перед воротами опонента, але пробив невдало вище воріт. Через 5 хвилин капітан господарів Юрій Сема небезпечно пробивав, але прекрасну реакцію продемонстрував кіпер гостей Дитюк.
 
На цьому всі гольові моменти в цьому матчі в команди з Великого Березного закінчились і настав зірковий час команди «Локомотив» Чоп. Спочатку на 72-й хвилині воротар господарів внаслідок зіткнення з власним партнером невдало зафіксував м’яч в руках, цим скористався нападник Чопа Антон Павленко і в порожні ворота відправив круглого у ворота суперника – 0:1.
 
Після пропущеного голу гравці Березного не знітились і продовжували атакувати, але під час своїх масивних атак вони дещо забули про власний захист і цим з великим успіхом користувались чопські футболісти. На 80-й хвилині фланговий півзахисник «Локомотива» Василь Балог після навісу з лівого флангу головою відправив м’яча в сітку воріт Березного.
 
Ну і крапку в цьому матчі поставив Віталій Кравчак. Він на 83-й хвилині вибіг на побачення з воротарем і сильно та невідпорно пробив у верхній кут воріт Шоляка.
 
Як підсумок, не зовсім сподівана розгромна перемого «Локомотива» над Великим Березним, хоча задля справедливості слід зазначити, що господарі показали хорошу гру, мали безліч нагод для взяття воріт і не заслуговували на поразку з рахунком 0:3 в цьому матчі.

 
Арбітр: Гарлач Ігор
Асистенти арбітра: Рогач Ян, Вовчанський Ілля.
Інспектор: Митровський Михайло
 
ФК «Березний» Великий Березний – ФК «Локомотив» Чоп 0:3
 
Голи: Павленко, 72, Балог, 80, Кравчак, 83.
 
ФК «Березний» Великий Березний: Шоляк Л, Баник М, Тацак О, Сабов О, Геник М, Пеняк А, Словенський М, Веселовський В, Сема Ю, Рогач В, Савка М.
Запасні: Готра Д, Форкош В, Мондорчин В.
 
ФК «Локомотив» Чоп: Дитюк В, Кравчак В, Кривяник П, Боднар Ю, Варцаба В, Шимон О, Павліш І, Павліш А, Балог В, Дзюбенко І, Павленко А.
Запасні: Пулько Б, Сівак О, Чоря Р, Дячук О, Яворів О.
Панченко Артем
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1195 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: