Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Сухі нулі юнаків у Березному
12:38
Сухі нулі юнаків у Березному
27 вересня у Великому Березному зустрілися Березняни, які були у ролі господарів, та «Ракошино».

Сухі нулі юнаків у Березному З турнірної точки зору ця гра немала ніякого важливо значення, адже обидві команди перебували в кінці залікової таблиці. Але спортивний принцип ніхто не відміняв. Можливо через відсутність турнірних завдань гра вийшла відверто не видовищною, та й моментів з боку двох команд було обмаль.

Перший тайм розпочався з боротьби в центрі поля. Гравці не цуралися фолити та вести боротьбу за м`яч. Так тривало до 20-ої хвилини. Згодом ініціативу перехопили гравці Березного і почали створювати моменти біля воріт гостей. Так на 27 хвилині півзахисник господарів небезпечно пробивав по воротам Ракошина з штрафного удару. Але круглий полетів трохи вище дев`ятки воріт.

Під час затяжної атаки «Березного», півзахисник гостей Юрій Левкулич прекрасно зіграв у відборі і організував вихід своєї команди у контратаку, проте на завершальній стадії ракошинцям не вистачило майстерності для взяття воріт.

У другому таймі гості перехопили ініціативу. Вони непогано контролювали м`яч, рухались та систематично підключали фланги атак. Але до реальних нагод для взяття воріт справа так і не доходила. У середині другого тайму гра вирівнялася. Господарі при підтримці трибун переломили хід гри і робили все щоб вирвати перемогу. Активним у цих спробах був нападник Березного Іван Кофель. Але футбольний Бог був хотів тільки нічию того недільного дня.

Останні хвилини матчу команди ніби змирилися з нічийним рахунком і на полі була спокійна гра без гольових моментів в якій гравці вже догравали матч. Як підсумок «Березний» - «Ракошино» 0:0

Арбітр - Еміл Головей
Асистенти - Ян Рогач, Юрій Шимон
Делегат матчу - Анатолій Плеханов 

«Березний» - «Ракошино» 0:0

ФК «Березний»: Шоляк Л.,.Шпілька В., Кирлик В., Геник М., Ковтан Р., Пловайко В., Рогач В., Перебзяк Ю., Пекар П., Кофель І., Савка М.
Заміни: Блюда М., Олень М., Лишанич П.

ФК «Ракошино»: Гегедош А., Заяць Я., Доктор Д., Уста С., Рімар Е., Ваш К., Левкулич Ю., Перевузник В., Ваш А., Доктор Б., Дидрейко В.
Заміни: Ремета І., Решетар Є., Лазар О., Деркач А.

Попередження: Пловайко - Уста, Деркач, Левкулич.

Вилучення: Левкулич. 
Ян Рогач
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 828 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: