Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Суперкамбек Ужгорода з Металургом U-21(ФОТО) (ВІДЕО)
17:35
Суперкамбек Ужгорода з Металургом U-21(ФОТО) (ВІДЕО)
Донецькі дублери, які проводять свій тренувальний збір у Нижньому Солотвині, провели контрольний матч з ФК Ужгород.

Донецькі дублери, які проводять свій тренувальний збір у Нижньому Солотвині, що в Ужгородському районі, провели контрольний матч з ФК Ужгород.

Розпочали гру підопічні Іваниці в досить експериментальному складі, більшість гравців з яких не були в стартовому складі у вчорашній кубковій грі. Володіння м’ячем та територіальна перевага донецьких юніорів була дуже відчутною. Інтенсивність гри була високою. Швидкі розіграші з постійним переміщенням змушували ужгородських захисників працювати в поті чола.

Гол був лише ділом часу і він стався на 22 хвилині. Штрафний удар з лівого краю був виконаний майстерно Красовим, декілька гравців намагались дотягнутись до круглого та це лише дезорієнтувало голкіпера і м’яч опустився у дальній кут. Безуспішні спроби створити бодай якусь небезпеку біля воріт Дмитриченка вилились лише в пару ударів із-за меж штрафної Трухана та Сіки. Металурги в свою чергу продовжували осаджувати ворота червоних. Одна з таких затяжних атак закінчилась ударом з 25 метрів Матвіїва, Мирослав здавалось без проблем впіймає м’яч та відбивши його в землю той зрадницьки закотився у ворота. За п’ять хвилин відзначився активний крайній Кошман, який втікши від опікуна виконав простріл, який рикошетом від захисника Ужгорода залетів у сітку воріт.

На другу половину зустрічі вийшли вже більш досвідчені гравці Ужгорода. І це одразу ж дало свої плоди. Швидка атака за участю Скунзяка та Бандуровича закінчилася ударом останнього, який заблокували захисники та м’яч відскочив до Віщака, і той з кута штрафної невідпорно пробив голкіпера. Не збавляючи оберти Хоменко мав ще дві непогані нагоди для скорочення рахунку. Та на 60-ій хвилині Олексій все ж таки приклав свою руку до голу, подавши кутовий, який на дальній стійці ударом головою замкнув Скунзяк. Також варто згадати про спірний епізод, коли того ж таки Скунзяка зупинили не по правилам в штрафній суперника та арбітр матчу Грубінка не побачив порушення з боку захисників в чорних футболках.

Гра проходила на зустрічних курсах, в ході якої йшла безкомпромісна боротьба не дивлячись на статус товарняка. На 70 хвилині тренер Металурга Сергій Юрійович Шищенко проводить зміну всього складу. Вже під самий за навіс поєдинку ужгородці довели свій камбек до логічного завершення. Ковчар здійснив перехват на своїй половині поля і віддав круглого Валентину Слюсару, який одразу з кинув у прорив Хоменка, той з двома захисниками «на плечах» легко з ними розібрався і пробив голкіпера донеччан.


«Металург» U-21 (Донецьк) - ФК «Ужгород» - 3:3 (3:0)

Голи: Красов, 22, Матвєєв, 34, Гулович (автогол),39 - Віщак, 48, Скунзяк, 62, Хоменко, 90.

«Металург» U-21: Дмитроченко, Вільчинський, Грачов (Савін, 70), Мірошник (Пеньков, 70), Павлюк (Луговий, 70), Євдокимов (Задерака, 70), Матвєєв (Месхі, 70), Кошман (Клак, 70), Наполов (Єсаулов, 70), Мисик (Савчук, 70), Красов.

Ужгород 1 тайм: Лютнянський, Лисаченко, Чумак, Ковчар, Гулович, Вагін, Слюсар, Попша, Лебідь (Сіка), Віщак, Трухан.
Ужгород 2 тайм: Костюк, Котьо, Куделко, Смокоровський, Чумак, Слюсар, Вагін, Віщак, Хоменко, Скунзяк, Бандурович.


Сергій Шищенко - наставник «Металурга» U-21:

- Соьгодні провели непогано перший тайм, - говорить Сергій Юрійович. - Хороший футбол показували. Знову граємо епізодично, епізодами непогано виглядаємо. Перший тайм нам вдався, гру ми контролювали. А ось другий тайм повністю змінив картину. Перші хвилини після перерви нам не вдалися, і «Ужгород» зміг на 49-й хвилині забити гол. На 62-й хвилині рахунок став 3:2. Після того, як ми виробили ряд замін, гру ми, в принципі, знову контролювали. Непогано діяли, але в кінцівці, на 90-й хвилині, пропустили контратаку, і суперник зміг зрівняти рахунок.

- Сергію Юрійовичу, до завершення періоду зимових зборів залишається менше 2-х тижнів: наскільки ви задоволені тим, як команда накочує до кінцівки етапу підготовки? До відновлення другої частини сезону вона підійде у всеозброєнні?

- Природно, ми постараємося підійти в оптимальних кондиціях. Хлопці добре працюють. Великий обсяг ними був виконаний на перших зборах. На другому теж працюють належним чином: з бажанням, виконуючи все те, що ми від них вимагаємо. Але це молодь, намагаємося поставити гру, щоб вони показували хороший футбол. Повторюся, епізодично виглядають дуже непогано, але є такий фактор як нестабільність. Я їм повторюю завжди, що грати потрібно навчитися стабільно, щоб не було такого, що ми ведемо 5:1, пропускаємо ще два м'ячі і суперник ще створює моменти. Те ж саме сьогодні. Крупно виграємо 3:0, йде втрата концентрації, незрозумілі рішення, розслаблення йде якесь. І суперник зрівнює рахунок. Цього не повинно бути, грати необхідно стабільно. На носі чемпіонат, і до відновлення весняного відрізку першості хочеться підійти в оптимальній формі. Щоб хлопці показували хороший футбол, правильно діяли на футбольному полі. А тим як хлопці проводять збори, як готуються до ігор, я, в принципі, задоволений. Сподіваюся, що починаючи з першої гри чемпіонату, всі помилки які у нас були тут, ми їх виправимо, і будемо показувати в чемпіонаті хорошу, гідну гру.

- З ким зіграєте заключний спаринг зборів?

- 20-го лютого о 13:00 за київським часом почнемо заключний контрольний поєдинок зимових зборів проти «Говерли» U-21.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 965 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: