Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Суперкубок Берегівщини. Думки тренерів
18:46
Суперкубок Берегівщини. Думки тренерів
В неділю 12 листопада, на стадіоні «Дружба» в Берегові, відбудеться матч за Суперкубок Берегівського району з футболу сезону 2017 року.

Суперкубок Берегівщини. Думки тренерів
В боротьбі за почесний трофей зустрінуться, чемпіон району ФК «Зірка» Берегово та володар Кубка Берегівського району ФК «Талісман» Великі Береги. Що очікують від гри,тренери команд учасниць чемпіонату? Кому віддають перевагу?
 
Сергій Феденишинець – головний тренер ФК «В. Бийгань»: - «Фаворит «Зірка». Але, не забуваймо, що «Зірка» була фаворитом Кубку району і вилетіла на першому етапі. Так само, у фіналі Кубку був фаворитом ФК «В.Бийгань», переміг «Талісман». Буде цікава і хороша гра. Але перевагу 60 на 40 віддам все ж таки «Зірці».
 
Отілло Варга – головний тренер ФК «Яноші: - «Як на мене, то гра буде складною. Звичайно більше шансів у «Зірки», але не забуваймо, що перед фіналом Кубка району, більшість віддавало перевагу команді з Великої Бийгані. Багато залежатиме від того, в якому складі вийде на поле «Талісман». Але все ж таки в «Зірки», більше висококваліфікованих футболістів, тому віддаю перевагу на користь «Зірки» в відсотковому відношенні 55 на 45».
 
Бейло Гей – головний тренер ФК «Артос» Гать : - « Як на мене то переможе «Талісман». Їм головне, обрати правильну тактику на гру. Наскільки мені відомо, в складі «Зірки» будуть відсутні лідери Роман Огар та Микола Нодь. Без них «Зірка» зовсім інша команда. До того ж «Талісман» більш мотивований. Команда ще немає стільки титулів. ФК «Зірка» вже виграла все і це негативно впливає на футболістів. Однозначно гра буде важкою. Але все таки я віддаю перевагу «Талісману».
 
Ференц Буда – президент ФК «Запсонь» : - «Думаю переможе «Талісман». «Зірка» без складнощів перемогла в чемпіонаті, останні тури команда догравала чемпіонат, чим гравці знизили до себе вимоги. «Талісман» до останнього туру вів боротьбу за медалі. Команда грала на повну силу. До того ж, «Зірка» не має тої мотивації, яка є у гравців з Великих Берегів. Безперечно, гра буде складною, станемо свідками цікавої боротьби на футбольному полі, але я схиляюсь до того що Суперкубок поїде у Великі Береги».
 
Чобо Чотловш – головний тренер ФК «Кідьош»: - «В цій грі, багато залежатиме від того, яка команда в якому складі вийде на поле. Адже, не секрет, що деякі провідні гравці, як в одній так і в іншій команді, по багатьом причинам можуть не взяти участь у грі. Однозначно, гравці «Зірки», мають більший досвід у таких іграх. Але, не забуваймо, що це всього одна гра і на результат можуть вплинути багато чинників. Впевнений, що гра буде цікавою і ніхто просто так не здасться. Але все ж таки, при рівних можливостях і рівній грі, віддаю мінімальну перевагу «Зірці» 55 на 45 відсотків».
 
Василь Гацько – головний тренер ФК «Батьово»: - «Віддаю повну перевагу «Зірці». Це дві зовсім різні команди. «Зірка» грає в технічний, швидкий і комбінаційний футбол. «Талісман» з сильним суперником, діє від оборони і вся увага прикута на розвал гри опонента. Так, ми були свідками фіналу Кубка району, де за рахунок такої тактики з використанням жорсткої гри Великі Береги виграли у більш кваліфікованої Великої Бийгані. Але певен, в цій грі їм це не вдасться і «Зірка» стане переможцем Суперкубку району».
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 811 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: