Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Суперкубок "Хусту", "Севлюш" поза грою?
16:53
Суперкубок "Хусту", "Севлюш" поза грою?
Гра між "Селюшем" та "Хустом" за Суперкубок області завершувала футбольний сезон 2021 року.

Суперкубок Обидві команди зіткнулись із кадровими проблемами, у севлюшців не встигли відновитись Смокоровський, Віщак та Дорі, у хустян Чистяк. Щодо розстановки на полі, то вперше за тривалий час Лобода вийшов ближче до атаки, а на фланзі захисту грав Логойда. Однак лише до перерви.

Поєдинок проходив на зустрічних курсах, проте був не надто видовищним. Серйозних моментів було мінімум і один з таких зумів реалізувати "Севлюш" у першому таймі. На 30-ій хвилині Чонка подав зі штрафного, а Реплюк на дальній стійці замкнув - 1:0.

Хустяни за першу половину гри мали лише дві непогані нагоди: спочатку Микуляк пробив з 19 метрів над воротами, трохи згодом Іванов після кутового пробивав головою, але повз рамку.

У перерві наставники роблять по заміні: Логойду змінює Варваринець (Лобода сідає у захист), а замість Микуляка вийшов Повхан, який вплинув на хід поєдинку.

Несамовиту налаштованість на своіх екс-партнерів демонстрував Ількович, який спочатку жорстким підкатом травмував Лободу, який не зміг продовжити гру, а трохи згодом у схожій манері грубо зіграв проти Реплюка.

На початку тайму номінальні гості мали можливість збільшити свою перевагу, коли Чонка пасом з глибини виводив Чедрика один в один, та лайнсмен помилково фіксує офсайд.



На 60-ій хвилині після подачі кутового Фляшко пробив головою, Козар відбив, однак на підбиранні першим виявився Повхан, який одразу пробив точно в дальній кут - 1:1. Для 18-річного нападника це знаковий гол на не чужому йому стадіоні, адже сам він із сусіднього села Вовкове.

Відразу в атаці у відповідь Чонка подав зі стандарту, а Чедрик пробивав головою впритул та Сидоренко рятує своі ворота. На 77-ій хвилині Русин закидує у штрафну на Варваринця, який опинився перед воротами, але затягнув з ударом і його накрили захисники. На 82-ій хвилині Варваринець бив майже з лініі штрафноі, але трохи вище.

Вже у додатковий час нападник Севлюша знову користується неузгодженими діями захисту суперника і реалізовує чистий вихід один в один, але і тут боковий арбітр піднімає прапорець, відмінивши другий потенційний гол команди Варги. Якби на цій грі був славнозвісний ВАР, то фінальний свисток арбітра зафіксував би перемогу виноградівців 3:1, але вболівальників на стадіоні очікувала серія пенальті.



Розпочав не точним ударом Ковтун. Наступним бив Фляшко - також мимо. Варваринець влучає у стійку. Удар Іванова прийшовся в ціль - 0:1. Мешко був точним - 1:1. Гнепа переграє воротаря - 1:2. Реплюк забиває свою спробу - 2:2. Павлич реалізовує пенальті -2:3. Удар Чедрика парирує Сидоренко і приносить перемогу своій команді.

Севлюш - Хуст 1:1 (пен. 2:3)

Голи: Реплюк, 30 - Повхан, 60.

Севлюш: Василь Козар - Олександр Логойда (Володимир Варваринець, 46), Василь Куделко, Михайло Чутора, Василь Ковтун - Ігор Вагін, Євген Русин, Яромир Лобода (Роман Петречко, 52), Юрій Чонка (Юрій Мешко, 72), Михайло Реплюк - Михайло Чедрик.

Хуст: Владислав Сидоренко - Василь Гнепа, Владислав Іванов, Володимир Корнутяк, Роберт Пилип - Микола Ількович, Богдан Павлич, Владислав Хайнас, Микола Пилип, Владислав Микуляк (Іван Повхан, 46) - Михайло Фляшко.
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1051 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
7 Маооле  
0
Всі команди самі винуваті !!! Самі суддям гроші заносять ! А пак плачуть!

6 Саня  
0
Ужгород звідки у вас така інформація?? А можливо таке, що Хуст простимулював суддю на грі Севлюш-Поляна щоб Поляна у Хуст не поїхала?? У них вроді один воротнік в заявці. І до чого тут склад команди?? У Шерифа сильно зірковий склад?? А вони обіграли зірковий Реал! Думаю, коли судді реально впливають на результат про це потрібно говорити, а не мовчати!

5 Ужгород  
0
Знаючи чий це сайт, то не впевнений, що цей комент пройде. Шо ви плачете всюди, виноградівці! Спершу пошукайте причини в собі! З таким складом ганьба даже рот одкривати про то шо вас тіпа засудили! Ви мали б виносити всіх, але проблема в тому, що реально засиділися на області. А про купівлю суддів даже не говоріть, бо коли в передостанньому турі ви Козику башлянули, аби мертву Поляну пройти, то нормально! Ви наперед знали, що яка бригада буде судити, але слова не казали, про їх заангажованість, а зараз починаете заговори придумовувати! Факт один - провал сезону! Робіть висновки.

4 Саня  
0
Мао позор Хусту всі ігри купляти! Шо в чемпіонаті, шо в суперкубку судді тягнули за вуха!Ганьба!

3 Мао  
0
Того року Іршава виграла чемпіонат і супер кубок а цього Хуст!
А севлюш стабільно )) фартануло їм хоть кубок виграти від Рахова

2 Мао  
0
Bb

1 Міша  
0
То позор,а не суперкубок!Позор федерації!Треба зразу,на початку сезону,дати хусту було,і чемпіонство,і суперкубок!

الاسم *:
Email *:
كود *: