Головна » Усі публікації » в Україні » "Сузір'я" та "Бронька" тріумфують на Odessa Cup 2016 (ФОТО)
09:54
"Сузір'я" та "Бронька" тріумфують на Odessa Cup 2016 (ФОТО)
Закарпатські дитячі команди показали найкращі результати на одеському літньому турнірі.

Свалявці знову беруть золото, вслід за "Kinder summer cup" у Вишгороді - Сузір'я взяло курс на Одесу, де в літньому турнірі "Odessa Cup" 2016 U7 зайняли перше місце.

В категорії U7 вони стартували у групі Б, де зуміли переграти «Локомотив» Київ, ДЮСШ-11 Чорноморець-2 та ФК Бесарабець Ізмаїл і лише в одному матчі поступилися ФА Бразилії Одеса і в підсумку зайняли друге місце у групі. У півфіналі вони пройшли ФК Дунай Ізмаїл, а у фіналі взяли реванш у Бразилії розгромивши їх 5:0. Тож підопічні Івана Грубінки везуть золоті медалі на наш рідний край.

Паралельно з цим свалявці виступали і в змаганнях по 2007/2008 р.н., де також грала Бронька U7. Тут була досить складна система змагань, де грали команди U8 і до них додали три колективи U7, серед яких були й іршавці, які грали поза конкурсом.

Сузір'я у третій групі розправилося з ДЮСШ-9 Одеса, ФК Атлетік А1 Одеса та ФК Одеса-07 й очолили свою групу. Бронька також пройшла свою групу без поразок перегравши ФК Одеса, ФК Атлетік А2 Одеса та ФА Бразилії.

У півфіналі підопічні Грубінки зіграли внічию з Атлетіком 2:2, але в довготривалій серії пенальті все ж поступились 11:10. Бронька-07 також для визначення переможця змушена була пробивати пенальті і перемогла 2:0.

У фіналі підопічні Шусти були сильнішими за одеський Атлетік. Сузір'я у бронзовій схватці переграли Олімпієць-07 6:1, і отримали бронзові нагороди.

В окремих номінаціях було відзначено свалявців: U8 - кращим воротарем став Кобилинський Дмитро, кращим захисником Гелебрант Назар, а кращим гравцем Мориляк Іван. У катигорії U7 - кращим гравцем став Фенинець Савелій, а кращим бомбардиром (17 голів) Русин Давид.

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1379 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: