Головна » Усі публікації » в Україні » Свалявське "Сузір'я" 08 стає чемпіоном Kinder Summer CUP (ФОТО)
19:58
Свалявське "Сузір'я" 08 стає чемпіоном Kinder Summer CUP (ФОТО)
Свалявські юні футболісти здобувають ще один вагомий результат.

Свалявське Цього разу підопічні Івана Грубінки після срібла у Львові взяли курс на Вишгород, де представляли наш край двома складами на всеукраїнському турнірі Kinder Summer Cup 2016.

Другий склад доволі неочікувано здобув 4 місце на турнірі. Посівши перше в групі, де їм протистояли такі команди як Восход 2 (Київ), Академія Brazil (Одеса), Ніка(Київ), Чайка 2009р(Вишгород), ДЮСШ 12 Дніпро.

Стосовно ж першої команди, то тут все було доволі прогнозовано: 4 перемоги, і як підсумок перша сходинка у групі. Обіграні були футболісти ФК Межигіря 3:1, ДЮСШ 26 (Київ) 3:0, Обрій (Нікополь) 3:0, ФК Конотоп 6:2. Також була нічия, яка вже нічого не вирішувала у грі з Монолітом (Київ).

Тож, у півфінальних зустрічах були представлені обидві команди «Сузір’я». Гадаю, такий високий показник команди навіть не з обласного центру заслуговує на увагу. Відмінна робота молодого та амбітного тренера Івана Грубінки помітна неозброєним оком.

Однак, у першому півфіналі Сузір’я-2 не судилося пройти до вирішального поєдинку – свалявці поступились Конотопу 3:0.

А от перша команда Сузір’я впевнено подолала цей рубіж. В пух і прах були розбиті ДЮСШ 12 (Дніпро). Рахунок матчу 6:1.

Дніпровці заспокоїла себе завоюванням бронзи. Вони переграли Сузір’я-2 у матчі за третє місце – 1:0.

А фінал виявився доволі напруженим, – каже тренер Іван Грубінка. Забивши швидкий гол, свалявці не зуміли реалізувати велику кількість гольових моментів. Натомість, пропустили наприкінці зустрічі ударом зі штрафного – 1:1. Вболівальників чекала серія пенальті, в якій свалявці холоднокровно розправлялись з воротарем. А, піймавши останній удар суперника, кращий воротар турніру Дмитро Кобилинський приніс перемогу своїй команді!

Таким чином, свалявці повезли додому кубок і золоті медалі. А також призи у номінаціях «кращий гравець турніру» (Бобаль Мирослав (15 голів),  «кращий воротар турніру» (Кобилинський Дмитро), «кращий гравець фіналу» (Фенинець Савелій), «кращий гравець команди Сузіря-2» (Феделеш Ілля).

Приємно констатувати, що у Сваляві підростає багатообіцяюче покоління, яке наразі успішно виступає на змаганнях всеукраїнського рівня.
Олександр Курта
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 1252 | Додав: lobda | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: