Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Свалявці розпочинають з перемоги (ФОТО)
20:00
Свалявці розпочинають з перемоги (ФОТО)
У першому турі Ліги чемпіонів Закарпаття Сторожниця зазнала розгромної поразки від Сваляви.

Свалявці розпочинають з перемоги (ФОТО) Гра між чемпіонами ужгородського та свалявського району розпочалася досить спокійно, без відчутних загострень. Гості частіше навідувались до воріт суперника однак без ударів. Лише ближче до середини першого тайму почали виникати небезпечні  моменти.

Іван Цанько пробивав зльоту з 15 метрів, але вище рамки. Захисник зелених Сергій Бобаль намагаючись винести круглого влучив у нападника господарів Савка, який підхопив м’яч і вийшов один в один з кіпером, але пробив повз ворота.

Після подачі з кута поля захисник Сторожниці вибив круглого прямо під удар Лявинцю та удар Володимира забрав кіпер. Підопічні Мальованця теж відповіли ударом у площину воріт від Савка, Нікітін грає надійно.

Більшість підборів у центрі поля були за футболістами Сузір'я, що давало їм змогу будувати стрімкі атаки. Так Цанько пробив з 18 метрів і м’яч, не без допомоги рикошету, влучив у перекладину. На 31-ій хвилині Мельник прострілив з лівого краю штрафної, Грубінка в один дотик переправив м’яч у дальній кут. 0:1.

Гра в атаці у Сторожниці відверто не клеїлась, тому всі спроби були марні. Свалявці за п’ять хвилин до перерви скористались провалом у центр оборони суперника і Понзель з десяти метрів розстріляв ворота Нови. 0:2.

У другій половині команди показали ще менш видовищний футбол. Багато боротьби в центрі поля, воротарі часто виступали глядачами. Лише на 63-ій хвилині Михайло Годьо після верхової боротьби з Лявинцем притримав руками його у своїй штрафній. Дії захисника були не зрозумілими, так як м’яч вже практично виходив на кутовий. Сам постраждалий точно пробив пенальті і встановив кінцевий результат матчу.

Сторожницькі футболісти показали беззубу гру в нападі, з якою їм важко буде розжитися очками у Лізі чемпіонів. Свалявці використали майже половину своїх моментів і займають лідируючу позицію у групі.  

 
Арбітр – Іван Грубінка
Асистенти – Роман Фаринич, Олександр Гога
Делегат матчу – Георгій Жига
 
с. Кінчеш, глядачів 50
 
ФК «Лідер» Сторожниця – ФК «Сузір'я» Свалява 0:3

Голи: Грубінка, 31, Понзель, 40, Лявинець, 63 (пен.).

Лідер: Михайло Нова, Михайло Годьо, Пндрій Крупа, Юрій Микульця, Юрій Шелепець, Віталій Микович, Василь Микульця, Артем Деревянко, Олександр Кирлик, Ігор Супоняк, Степан Савко.
Запасні: Ян Гецко, Маским Гопко, Владислав Бедьо.
Тренер – Тиберій Мальованець.

Сузір'я: Віктор Нікітін, Сергій Бобаль, Михайло Власик, Федір Фалес, Артур Чубірка, Іван Грубінка, Едуард Мельник, Іван Цанько, Володимир Лявинець, Едуард Понзель, Степан Стегура.
Запасні: Олександр Власик.
Тренер – Т. Пецкарь

Попередження: Василь Микульця, 41, Супоняк, 35.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 983 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: