Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Свалявське "Сузір'я" 08 тріумфує на "Кубку НОК України" пам’яті Беци
21:23
Свалявське "Сузір'я" 08 тріумфує на "Кубку НОК України" пам’яті Беци
У перший день змагань, 16 грудня, змагалися футзальні команди юнаків області 2007-2008 років народження.

Свалявське Запекла боротьба тривала у кожній з груп та самими цікавими виявилися вже ігри у півфіналах, де з однаковим рахунком (2:1) перемоги над СДЮСШОР (Ужгород) та Сільце Іршавський район) святкували Пегас (Ужгород) та Сузір’я (Свалява).

У грі за третє місце сильнішими виявилися юнаки з Іршавщини (Сільце), які у важкій боротьбі виграли у однолітків з Ужгорода (СДЮСШОР) з рахунком 2:0.

Переможцем турніру юнаків стала команда Сузір’я (Свалява), яка у фінальній грі здолала команду Пегас (Ужгород) з рахунком 4:1.
 
Хотілося б відзначити спонсорів та партнерів турніру, які приготували подарунки для учасників змагань юнаків та дорослих і передали подарунки для дитячих будинків. Генеральним партнером вже вкотре виступила рекламна компанія «ЄВРОСТАНДАРТ» (www.eurostandart.org). Спортивним партнером усіх заходів Асоціації футзалу Закарпаття вже п’ятий рік поспіль є спортивний бренд Joma. Головним спонсорами та партнерами заходу виступили: ТОВ «ЕКО-Сервіс», ТМ «Silver», ТМ «Вишково», ТОВ «Інтеркеш Україна», ТМ «ВЕНЕТО».    

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1164 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: