Головна » Усі публікації » в Україні » Свалявське "Сузір'я" 08 привезло із Львову срібло
13:26
Свалявське "Сузір'я" 08 привезло із Львову срібло
На міжнародному дитячому турнірі “СДЮСШОР Карпати Львів 2016” підопінчі Івана Грубінки були другими.

Свалявське Зовсім нещодавно юні футболісти зі Сваляви повернулися з міста Лева – і що головне, не з пустими руками. У доробку команди красуються срібні нагороди! Здобувши 8 перемог у 9 іграх свалявське «Сузір’я» (2008 р. н.) зуміли завоювати подібне престижне місце на турнірі “СДЮСШОР Карпати Львів 2016”. У футбольних змаганнях брали участь 10 команд: дві з Польщі і вісім з України.

Захищали честь нашого краю – команда «Сузір’я» Свалява. Вже з першої гри вихованці Івана Грубінки показали, що прийшли сюди лише за перемогою, впевнено обігравши суперників з «Карпат» Левандіївка: (філіал «Карпати» Львів) – 4:1.

Потім свалявці насухо перемогли дві польські команди Stalowa Wola (2-0) та Роlska Akademia (4-0).

Такий позитивний результат відкривав перед свалявськими футболістами можливість тріумфувати на турнірі. Однак, у вирішальному турі вони не зуміли вийти переможцями у дуелі проти господарів першості – футболістів «Карпат».

За словами головного тренера команди Івана Грубінки – турнір пройшов на високому рівні, а інтрига щодо чемпіона тривала до останьої хвилини.

Варто відзначити, що на турнірі команда зі Сваляви забила 40 голів, а пропустила тільки 5! Вражаючий показник, враховуючи рівень суперників. Левову частку голів забив один з найталановитіших гравців у своїй віковій категорії – Мирослав Бобаль (16 голів та 22 гольові передачі). Такий результативний виступ не залишився поза увагою оргкомітету, представники якого визначили Бобаля кращим гравцем турніру!
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: в Україні | Переглядів: 887 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: