Головна » Усі публікації » Чемпіонат районів » Свято футболу у Великій Копані (ФОТО)
23:00
Свято футболу у Великій Копані (ФОТО)
​У неділю, 30 жовтня, в Копані на центральному стадіоні пройшов турнір "Кубок Копані" з міні-футболу.

Свято футболу у Великій Копані (ФОТО) У неділю, 30 жовтня, в Копані була по справжньому футбольна погода, на центральному стадіоні пройшов турнір "Кубок Копані" з міні-футболу з нагоди закінчення сезону, і звісно на честь футбольних діячів і в тому числі гравців сьогодення й минулого. У турнірі взяли участь чотири команди, це: ФК Копаня (Дорослі), ФК Копаня (Юнаки) , ФК "Аматор" Ветерани, ФК "Аматор" Копаня.
 
Свято футболу проходило у хорошому ритмі, кожна з чотирьох команд зіграла одна з одною, високого темпу задавала основна команда Копані, і лише трішечки не вистачало фарту молодим футболістам юнацької команди, команда ветеранів показувала більш академічний і спокійний футбол. Прогнозовано переможцями стала команда ФК Копаня (Дорослі), другими стали юнаки ФК Копаня, які лише за браком досвіду не могли набрати очок з дорослими, третіми фінішували ветерани, і четвертими ФК Аматор.

Організаторами цієї події є керівництво та спонсори команди Фурик Михайло Михайлович, Фурик Іван Петрович та інші.

Фурик Михайло Михайлович привітав переможців та учасників футбольного дійства, було вручено медалі та кубки, теплі слова подяки звучали до вболівальників, які підтримують рідну команду протягом багатьох років.
 
Особисто від громади села, хочеться сказати велике спасибі основним функціонерам команди Фурику Михайлу Михайловичу та Фурику Івану Петровичу, які протягом багатьох років стараються зробити село по фубольному активним, завдяки яким в обласній першості грає команда, проти якої бояться грати найсильніші, завдяки яким в нашому селі свято футболу триває майже кожну неділю.
Михайло Барник
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат районів | Переглядів: 949 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: