Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » «Терново» переграє «Вікторію» у чужих стінах
21:11
«Терново» переграє «Вікторію» у чужих стінах
У черговому турі Першості області Східної зони ФК «Терново» здолав ФК «Вікторія-ЛНС» з рахунком 0:3.

«Терново» переграє «Вікторію» у чужих стінах Якщо у поєдинку цих команд ще у першому колі, ФК «Терново» без особливих труднощів довів власну перевагу з рахунком 0:3, то тепер гра команд, принаймні у першому таймі була рівною. Першу атаку зуміли створити саме господарі. На 5-ій хвилині Попович отримавши навісну передачу з глибини підлаштувавшись під удар спробував пробити по воротах. Але м’яч пройшов над поперечкою. Далі атакували гості, на 6-ій хвилині вибігти на очну зустріч з кіпером вдалося Параді. Але удар останнього вийшов заслабким. Кіпер без особливих труднощів піймав круглого.

На 20-ій хвилині господарі взагалі могли відкрити рахунок, проте удар Штефана з лінії карної площі пройшовся поруч з хрестовиною. У свою чергу, на 25-ій хвилині забити вдалося гостям. Парада зумів увірватися до карної площі суперника з лівого флангу. Добігши з м'ячем до воротарської площі Віктор пробив у ближній кут низом. 0:1.

Господарі мали хорошу нагоду зрівняти рахунок ще до завершення першого тайму. Але удар здалеку Поповича на 41-ій хвилині зумів парирувати кіпер «Тернова».

Тайм другий показав вже інший баланс сил на полі. Попри те, що у рахунку поступалися господарі, більшість атак створили все-таки гості. На 55-ій хвилині Палінкаш вгатив по воротах з меж штрафної, та круглий пройшов поряд зі стійкою. Далі вже Парада, після швидкої атаки вирішив спробувати пробити злету. Але дуже неточно. Непогану нагоду відзначитися мали і гості, на 75-ій хвилин, але після прострілу з правого флангу Штефана, м’яч Поповичу цілком опанувати і замкнути не вдалося.

Вже на 82-ій хвилині гостям вдалося подвоїти рахунок. Дикун після фірмового забігання змістився ліворуч, прибравши захисника «Вікторії», і пробив з 16-ти метрів у дальній від кіпера кут. 0:2. Господарі спробували відіграти бодай один м’яч, але кілька хвилин потому пропустили контратаку, після якої захисник Білої Церкви збив у штрафній Дикуна. Пенальті. Виконувати стандарт взявся Палінкаш, і не дарма. Гравець поклав м’яч у лівий кут воріт. 0:3.

У підсумку, взяти реванш у «Тернова» за перше коло чемпіонату «Вікторії» не вдалося. Таким чином ФК «Терново» вривається у трійку лідерів, та наразі посідає другу сходинку у Чемпіонаті.


Арбітр – Василь Качур
Асистенти арбітра – Олександр Бодня, Річард Готра
Делегат – Володимир Кочетов

ФК «Вікторія-ЛНС» (Біла Церква) – ФК «Терново» 0:3

Голи: Парада 25’, Дикун 82’, Палінкаш 85’ (пенальті)

ФК «Вікторія-ЛНС»: Йосипчук, Марікчан, Грін, Лемен, Фонта, Дан, Деяк, Форкош Маріус, Штефан, Попович, Мойш (Форкош Михайло);
Запасні: Она, Ціпле, Бокоч, Мийсарош;

ФК «Терново»: Ференчук, Маркуц В., Маркуц Р., Лавришин, Парада, Дикун, Палінкаш, Міщенко, Костевич, Каптола, Габор;
Запасні: Кіра, Грабар, Варга;
Попередження: Форкош – Палінкаш, Габор;
Мартін  ТУРКАЛО
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: