Головна » Усі публікації » у світі » Тимощук визначився з новим клубом
12:51
Тимощук визначився з новим клубом
Хавбек збірної України покине Баварію.

Хавбек збірної України покине Баварію. Влітку у 34-річного півзахисника збірної України Анатолія Тимощука закінчується контракт з мюнхенською Баварією, після чого уродженець Луцька отримає статус вільного агента.

Правда, досвідчений футболіст вже визначився з новим клубом.

"Мій новий клуб і Баварія домовилися, що ми не будемо оголошувати про перехід до кінця сезону. Ми не хочемо неприємностей, тому про все розповім після завершення сезону. З ким підписав контракт? Можу лише сказати, що продовжу кар'єру в одному з європейських клубів" , - цитує Тимощука Bild.

Нагадаємо, раніше в числі претендентів на українця називалися Мілан, Наполі і ряд російських клубів.

Джерело


Категорія: у світі | Переглядів: 1075 | Додав: Лобда | Теги: Тимощук | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 2
2 JimmieSog  
0
Строительство домов должен исполняться сообразно утвержденной в установленном порядке проектной документации, разработанной в соответствии с требованиями строительных норм и правил ради соответствующих http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post_43.html климатических, инженерно-геологических и других условий района строительства.

1 DonaldArock  
0
Положения настоящего Свода правил установлены с целью обеспечения соответствия строящихся домов обязательным требованиям. Издание настоящего Свода правил не означает, который каркасные одноквартирные дома должны http://zabor-iz-profnastila-deshevo.blogspot.ru/2018/02/blog-post.html строиться только такой конструкции.

الاسم *:
Email *:
كود *: