Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Тячівські ветерани вирвали перемогу в Іршаві
12:47
Тячівські ветерани вирвали перемогу в Іршаві
У матчі другого туру групи А чемпіонату області серед ветеранів зійшлися іршавці і тячівці.

Тячівські ветерани вирвали перемогу в Іршаві У першому таймі тячівці трохи більше володіли м’ячем, більше пробивали та були точнішими на завершенні своїх атак. Їх атакували різноманітно, як по центру так і флангами. Вони змогли відзначитись ще в першому таймі на 11-й хвилині і цей гол назрівав ще до його народження. 

Іршавці середніми прострільними та навісними передачами шукали Івана Матьолу та Володимира Савка, та обох вміло накривали захисники. Коли ж їм зблизька і Сергію Гозді та Івану Ільницькому з з далеку, все ж вдавалось пробивати, то в таких випадках відмінно діяв голкіпер команди суперника. Перший тайм завершився на користь гостей.

У другій половині іршавці розпочали значно жвавіше, більше володіли м’ячем та пробивали по воротах. Тячівцям нічого не залишалось, як перейти на контратакувальну модель.

Забігання Івана Гріна, хоча і вражали своєю ефектністю, та підопічні Михайла Рацина колективними зусиллями змогли їх нейтралізувати. Значно ефективніше діяв захист гостей. Вони відбивались організовано й іноді з використанням усіх наявних ресурсів.

Кураж зловив голкіпер, який крім того, що відбив усі удари з гри щей парирував пенальті від Івана Ільницького. Заслужена, в організованому захисті, перемога «Тячівського району» дозволяє цій команді впевнено дивитись у завтрашній день.
Євген СВИЩО для «Lobda.at.ua»
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.

 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 695 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: