Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » "Інтер" Ганичі стає абсолютним чемпіоном Першої ліги (ФОТО)
21:34
"Інтер" Ганичі стає абсолютним чемпіоном Першої ліги (ФОТО)
Вдруге поспіль східний чемпіон у фінальному двобої перемагає західного.

Поєдинок двох доволі різних команд відбувся на виноградівському стадіоні Юність. Перший момент в грі вдалось створити номінальним господарям, в районі чужої штрафної Кручаниця віддав на Варваринця, а той виводив на ворота Ковтана та захисник Інтера в останній момент перервав передачу.

Тячівці відповіли ударами зі стандартів, забігаючи наперед це була основна зброя у сьогоднішньому матчі інтеристів. Молодик двічі подавав з кута поля, в першому моменті Михайло Фіцай пробив над поперечкою, а в другому в рамку та голкіпер зіграв надійно.

На 17-ій хвилині Молодик пробивав вже зі штрафного, але не влучив у ціль. Ковтан приклався з 18 метрів, але вище. Червоні виглядали впевненіше, маючи перевагу у контролі м’яча. На 23-ій хвилині Ковтан з семи метрів розстріляв ворота суперника, забивши свій 22-ий гол у сезоні – 1:0.

Гості не знітилися і продовжували лізти вперед до чужих володінь, в основному за рахунок довгих передач на Близнюка та Молодика. Саме останній завдавав удару з 23 метрів, але Ваш впіймав.

На 30-ій хвилині Микола Фіцай підвів команду отримавши другу жовту картку. Що дивно, першу він отримав за те, що під час гри зняв і викинув щитки за межі поля. А протягом всієї гри майже половина складу Ганичів грала без щитків, про що апелювали арбітру з лави запасних Вітязя.

Та вже за три хвилини арбітр урівняв склади команд на полі. Ковтан порушив правила в центрі поля й Іван Фіцай одразу підбіг і штовхнув Ковтана, за що отримав поштовх у відповідь. Почалася тривала штовханина між іншими гравцями, підсумком якого стало вилучення Ковтана та жовта для Івана Фіцая. Очевидно, що Вячеслав піддався на провокацію з боку суперника та чи варто було одразу вилучати нападника?

На 40-ій хвилині Велеган подав зі штрафного з правого краю, а Попадинець головою результативно пробив по воротам – 1:1.

Та на цьому невдачі для Вітязя не закінчились. Після довгої передачі з половини поля тячівців Селещук супроводжував м’яч до свого воротаря відкинувши йому головою та Молодик в останній момент вискочив із-за спини захисника і проштовхнув м’яч повз Ваша – 1:2.

Гол в роздягальню явно не придав впевненості діям концгазівців. На старті другого тайму Велеган пробивав зі штрафного, голкіпер забрав. Коваль закинув на хід у штрафну на Горняка, який випередив воротаря і проштовхнув м’яч, але не влучив у ворота. 

Друга половина зустріч пройшла під контролем Вітязя, який тримав в постійній напрузі оборону Інтера, але до по-справжньому небезпечних моментів справа доходила дуже і дуже рідко. До середини другого тайму господарі практично не турбували воротаря Ганичів, хоча територіальна перевага була на їхній стороні. Інтера самовіддано захищався, часто дрібними поушеннями збивав темп гри.

Після 70-ї хвилини Пінковський перейшов на гру в три захисники та їм бракувало нападника, який би міг нав’язати боротьбу попереду. Ганич навішував з лівого флангу так, що м’яч полетів у ворота та Візісканич перевів на кутовий. Після подачі зі стандарту Коваль пробив головою та ворота знову грає надійно.

Концгазо насилу підбиралися до воріт Ганичів - оборонці гостей грали надійно. Вся гострота виходила від дальніх ударів з-за меж штрафної від Рогача, Кручаниці та Готри, які постійно йшли вище воріт. Вже в додатковий час Коваль подав у карну зону, де Готра пробив головою з шести метрів, але над поперечкою.

Команда з Концгазо не змогла без свого лідера, який протягом сезону забив 49% командних голів, втримати переможний рахунок. Інтер у свою чергу вижав максимум з своїх моментів і здобув важку перемогу.     

В ході церемонії нагородження було вручено призи кращим гравцям в складі обох команд: в Інтера – Іван Молодик, у Вітязя – Василь Кручаниця.
 
 
Арбітр – Іван Грубінка
Асиситенти – Маряна Сухан, Віталій Резніченко
4-й арбітр – Петро Котубей
Делегат матчу – Йосип Шитєв
Інспектор – Федір Варга
 
м. Виноградів, стадіон «Юність», глядачів 150
 
ФК «Вітязь» Концгазо – ФК «Інетр» Ганичі 1:2
 
Голи: Ковтан, 23 – Попадинець, 40, Молодик, 45+2.
 
Вітязь: Андрій Ваш (Олександр Костик, 46), Владислав Бухарієв, Вадим Селещук (Павло Кривка, 68). Віталій Ганич, Віталій Пребуш (Віталій Рогач, 46), Василь Кормош (Олександр Ревта, 81), Василь Кручаниця (Микола Федак, 86), Василь Коваль, Андріан Горняк (Едуард Готра, 61), Іван Варваринець, Вячеслав Ковтан.
Запасні: Іван Зизич, Олександр Кобеляш, Іван Дюрик.
Тренер – Вячеслав Пінковський.
 
Інтер: Олександр Візісканич, Микола Фіцай, Іван Молодик, Микола Магула, Денис Бережник, Анатолій Близнюк (Іван Максимчук, 57), Богдан Хмура, Михайло Фіцай, Іван Фіцай, Володимир Попадинець, Павло Велеган (Ян Змихало, 75).
Запасні: Роман Герич, Іван Пелех.
Тренер – Михайло Фіцай.  
 
Попередження: Пребуш, 37 – М. Фіцай, 26, Близнюк, 31, І. Фіцай, 34, Попадинець, 56, Максимчук, 68, Бережник, 83.
 
Вилучення: Ковтан, 34 - М. Фіцай, 30.
Тарас Галушка
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 1677 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: