Головна » Усі публікації » Інтерв'ю » Томаш Снопчак: "У Зимовому кубку влаштує тільки перемога"
14:31
Томаш Снопчак: "У Зимовому кубку влаштує тільки перемога"
Продовжуємо знайомити наших читачів із командами-учасниками Зимового кубка Берегівського району. На черзі – ФК "Зірка" Берегово.

Томаш Снопчак: Президент ФК «Зірка» (Берегово) Йосип Бакош:

– Після свят було зібрано керівний склад команди, де обговорилися плани на новий сезон. Буду відвертим у нашого клубу можуть бути тільки найвищі задачі – це перемоги в будь-якому турнірі. Що стосується zirka (1)fЗимового кубка, то знову ж таки тільки перемога влаштовує мене особисто. Я, як президент, створив всі необхідні умови для команди. Тобто в їх розпорядженні є все: необхідний для тренувального процесу інвентар, тренувальна та ігрова форма, клубні костюми. Мало хто в районі має клубні спортивні костюми з емблемою клубу. Можливо, хтось скаже ми не кубкова команда, так дійсно, якщо брати до уваги минулий сезон, то в чемпіонаті ми не втратили жодного очка. У Зимовому кубку поступилися «Артосу» в фіналі. Важко давалися ігри в кубку району, особливо непросто було в півфіналі з ФК «В. Бийгань». Дійшовши до фіналу, де всі нас вважали фаворитами, ми знову поступилися «Артосу». Але цю тенденцію треба ламати і розпочати вигравати в кубкових іграх. Щодо складу команди, то ці питання скоріше до головного тренера Томаша Снопчака. Знаю, що Петро Дрозденко вирішив завершити ігрову кар’єру, але він залишиться в команді в якості одного з керівників. Його досвід нам стане у нагоді.

Щодо єдиної бази футболістів, то якщо відверто, наша команда понесе значні втрати, але ми поважаємо регламент і в чемпіонат будемо шукати нових виконавців. При будь-яких обставинах «Зірка» продовжить свої виступи в чемпіонаті.

Стадіон? Так у нас є така проблема. Не хочу відкривати карти наперед, але питання стадіону у нас вирішиться найближчим часом і «Зірка» матиме власний стадіон.

Головний тренер Томаш Снопчак:

– Наразі проводиться тренувальний процес. Заняття проходять два рази на тиждень. Минулорічний склад практично залишився. До команди запрошені двоє новачків, але вони вже мають досвід виступів в «Зірці». Це Сергій Гичка, який минулого сезону виступав за ФК «Берегово» та Михайло Куцкір із ФК «Дийдо». Щодо завдання, то мене, як тренера, влаштує тільки перемога. Усе інше вважатиму провалом.

З юнацького складу ніким поповнитися. Наші юнаки минулого року не особливо відзначалися грою і результатом. Та й навіть ті, кого б можна спробувати виїхали за кордон на заробітки. З початком чемпіонату, коли запрацює єдина база даних, доведеться доукомплектовуватися. Звідки будуть гравці? Складно сказати, адже всі хороші футболісти з Берегові нині грають в Угорщині. Не виключено що будемо шукати футболістів за межами району.
Берегівська районна федерація
 
Категорія: Інтерв'ю | Переглядів: 895 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: