Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » Товариський матч «Минай» - «Львів» закінчився результативною нічиєю
17:48
Товариський матч «Минай» - «Львів» закінчився результативною нічиєю
На рідному стадіоні «Минай» наша команда видала цікавий матч. І він був доволі драматичним, незважаючи на товариський статус.

Товариський матч «Минай» - «Львів» закінчився результативною нічиєю Ми першими відкрили рахунок, потім двічі пропустили, не забили пенальті і відігралися вже в останній десятихвилинці. Могли виграти, але не пощастило. Проте настрою цей матч, враховуючи як він розвивався, має точно додати нашим футболістам.

Поєдинок виявився досить багатим на події та змістовним за грою. Були високі швидкості, багато атакуючих дій обох команд, постійний пресинг з обох боків.

Наступний матч «минайців» запланований на 21-е листопада проти кіровоградського клубу «Інгулець». Популярна контора FavBet пропонує практично однакові коефіцієнти на перемогу цих команд, адже статистика їхніх матчів майже ідентична. Проте, з невеликою різницею, фаворитом все ж йде команда підопічних Сергія Лавриненко з вигідним коефіцієнтом 2.55. Перемога «Минаю» оцінюється в 2.85.

У матчі, який пройшов у суботу, «минайці», розуміючи, що «Львів» грає з високою обороною і любить пресингувати, активно застосовували швидкі і дальні передачі. І вже на 8 хвилині це принесло успіх. Мякушко розпочав атаку, перевів на фланг до Хахльова, Олексій прострілив і Месхі класно і результативно в дотик пробив – 1:0.

«Львів» у першій половині тайму частіше володів м’ячем, але господарі були готові до цього і багато працювали без м’яча, перериваючи їх атаки. Ми вдало діяли на підбираннях, боролися за кожен м’яч.

У другій половині тайму вже ми володіли м’ячем. І могли забивати ще, проте то Хахльову, то Білоногу, то Байдалу десь не щастило. А ось «Львів» свою атаку втілив у голи – постарався Ернест, якого так і не змогли зупинити на 33 хвилині, коли пробивався до штрафної і таки проштовхнув м’яча у ворота.

На користь «Львова» була і перша половина другого тайму. Вони володіли м’ячем і постійно створювали тиск на нашу оборону лінію. На 54-ій хвилині заробили кутовий, з якого Політило чітко навісив на Довгого, а той забив головою – 1:2.

Могли ми відігратися досить швидко – вже у наступній атаці Книш прорвався флангом, увійшов у штрафну і його збивають – пенальті. Його взявся бити капітан Петрусенко, але його удар з точки парирував голкіпер.

Це трохи психологічно надломило команду, але їм таки вдалося врятувати гру. В останні 15 хвилин ми затиснули опонента на його штрафній. І один гол таки відіграли. На 82-й хвилині ми швидко вийшли з оборони, Байдал класною передачею вивів Станковича сам-на-сам з голкіпером і той скористався моментом – 2:2 і перший гол Івана за основу клубу. Хоч і у товариській грі.

Далі майже стовідсоткові моменти були у Кулєіва та особливо у Байдала. На жаль, перемогти у матчі не вдалося. Проте характер та бажання битися до кінця в матчі з хорошим суперником доводять, що «минайці» серйозно готуються до наступних важливих ігор.
Прес-служба ФК "Минай"

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 346 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: