Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Тренерам вручили дипломи категорії "С" (ФОТО)
23:15
Тренерам вручили дипломи категорії "С" (ФОТО)
Федерація футболу Закарпаття організувала навчання тренерів за програмою «С – диплом ФФУ».

Федерація футболу Закарпаття організувала навчання тренерів за програмою «С – диплом ФФУ».

В суботу, 20 грудня, в будинку футболу, що в Мукачеві, відбулось вручення диплому категорії "С", який засвідчує про успішне завершення тренерських курсів.

Навчання розпочалося ще 27 вересня і проходило в декілька етапів. Тренери слухали лекції, складали сесії, проходили семінар на стадіоні "Авангард".

Слухачами виступили тренери дитячих та аматорських команд з усіх куточків нашої області. Найбільше представників Ужгорода, також є з Мукачівщини, Воловеччини, Берегівщини, представники Арданова, Довгого, Дубового, Кушниці, Білої Церкви, Великого Березного, Вишкова та Ясіня.

Диплом категорії С дає право працювати тренером дитячих та аматорських команд. Він є підставою для отримання диплому категорії В, з яким можна тренувати нижчі ліги професійного футболу.

Ось перелік всіх слухачів, що пройшли навчання за програмою "С" диплому ФФУ: Веніамін Авдеєв, Томаш Бабич, Роберт Бабич, Євген Бібіков, Юрій Бобаль, Валерій Воробйов, Вадим Голянич, Олексій Года, Володимир Дужар, Олександр Косач, Микола Магула, Михайло Мадяр, Сергій Мотринець, Адріан Попша, Адам Пушкаш, Михайло Райда, Іван Рогач, Михайло Руснак, Іван Сливка, Карло Сойко, Іван Сойма, Михайло Станинець, Василь Терпак, Крістіна Шитєв, Тарас Шопа, Юрій Шукаль, Леонід Феєр.

Нагородження проводив заступник голови ФФЗ Віктор Борисович Наскалов, який і організовує ці тренерські курси.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з вручення Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1212 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: