Головна » Усі публікації » Чемпіонат області » Третій поспіль
20:44
Третій поспіль
Виноградівська команда продовжує свою переможну серію у фіналах Кубку області.

Третій поспіль Підопічні Пуканича було сильно налаштовані результативно розпочати гру і зі старту почали на повну тиснути на ворота Кучінки. Перший небезпечний момент увінчався влучанням у поперечку, а вже на 6-ій хвилині Реплюк здійснив прохід у штрафну справа, відпасував на Пуканича, який завершив влучним пострілом атаку – 1:0.

Трохи оговтавшись іршавці почали шукати свої нагоди для гольової відповіді. В одному з епізодів Качур та Шольц пробивали з близької відстані та Сидоренко був на висоті. На 30-ій хвилині вже Пуканич асистував Реплюку, який подвоїв перевагу севлюшців.

Змінити хід подій на полі у підопічних Білака ніяк не виходило. Виноградівська команда доволі впевнено себе почувала і повністю контролювала гру. А наприкінці зустрічі зуміла довести рахунок до розгромного: спочатку сольний прохід здійснив Чонка – 3:0. А трохи згодом Веждел підключився вперед і пробив з рикошетом – 4:0. 

Бужора також могла провести як мінімум гол престижу та ударам Качура та Хайнаса бракувало влучності.

Нагороджував команди голова ОВА Віктор Микита, який родом з Іршавщини, тож зізнався, що вболівав у фіналі за Бужору. Також нагороди вручали заступник голови ОВА Ігор Шинкарюк, голова ЗАФ Іван Дуран та заступник голови ЗАФ Віктор Наскалов. 

Кращими гравцями у фіналі стали Павло Кучінка та Іван Веждел. 

Севлюш здобуває перемогу у Кубку області третій рік підряд і йде за наступними обласними трофеями.


ФК «Севлюш» Виноградів – ФК «Бужора» Іршава 4:0

Голи: Пуканич, 6, Реплюк, 30, Чонка, 88, Веждел, 90+2.

Севлюш: Владислав Сидоренко – Валентин Великий (Олександр Логойда, 68), Руслан Гогерчак, Василь Куделко, Іван Веждел – Василь Вашкеба (Артур Дорі, 72), Євген Русин (Михайло Керечан, 72), Андріан Пуканич (Антон Береш, 86) – Сергій Яцкулинець (Юрій Чонка, 68), Михайло Реплюк (Василь Ковтун, 65), Михайло Чедрик (Юрій Мешко, 86).

Бужора: Павло Кучінка – Василь Росул, Андрій Ломага, Віктор Трачук, Річард Шольц – Іван Бандурович (Генріх Мкртчян, 63), Віталій Трачук (Віталій Хайнас, 63), Ярослав Томашовські (Едуард Ковтонюк, 32), Василь Зан (Михайло Кучінка, 46), Петро Кляп – Іван Качур.

На 56-ій хвилині Пуканич не реалізував пенальті (воротар)

 
Категорія: Чемпіонат області | Переглядів: 339 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: