Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Третя нульовка збірної України U-17
10:29
Третя нульовка збірної України U-17
У вівторок, 30 вересня, у латвійському місті Єлгава юнацька збірна України провела заключний поєдинок кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015.

У вівторок, 30 вересня, у латвійському місті Єлгава юнацька збірна України провела заключний поєдинок кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015.

Цього разу суперниками нашої команди були лідери групи 5 – команда Швеції.

У цьому матчі для гарантованого виходу у наступний раунд підопічних Володимира Циткіна влаштовувала тільки перемога.

Початок зустрічі був за нашими суперниками, вже на 4-й хвилині матчу Гаврусевичу довелося рятувати свої ворота після удару Зейдана. Ще через дві хвилини український голкіпер знову продемонстрував свою майстерність, цього разу небезпечним удар вийшов у Фаура. Українці, оговтавшись від стартового натиску шведів, почали проводити свої контрвипади. Найбільша небезпека воротам Хоканссона надходила після виконання стандартів у виконанні «синьо-жовтих». Перший тайм так і завершився без забитих м’ячів.

Паралельно з грою між збірними Швеції та України грали Латвія та Греція, де греки захопили раннє лідерство 1-0, а це означало, що Україні для того, щоб рухатися вперед треба було виривати перемогу в другій половині проти Швеції.

По перерві гра не змінилися. Команди обмінювалися гострими моментами, але справа до забитих м’ячів так і не дійшла. У підсумку, третя нульова нічия українців у Латвії, і третя сходинка у турнірній таблиці.

Ужгородець Віктор Симчо по рішенню тренера на полі не зявився і провів весь матч на лаві запасних.

Варто згадати, що рівно місяць тому українці вже зустрічалися з однолітками з Швеції на міжнародному турнірі «Syrenka Cup-2014» в Польщі, тоді гра теж завершилась нульовою нічиєю і лише в серії післяматчевих пенальті шведи перемогли 5:3.

Наша команда могла б потрапити до наступного раунду у якості однієї з п’яти кращих команд, що займуть треті місця, та в сусідній з намі групі юніори Словенії набрали 4 пункти. Тож наші хлопці не забивши та не пропустивши ні одного голу повертаються додому.


Швеція U-17 – Україна U-17 – 0:0

Швеція: Хоканссон - Хаджикадуніч (к) (Тегстрем, 45), Краль, Ольссон-Лундгрен, Попплер-Ішвервуд, Хелльборг, Інгельссон (Беймо,74), Яїч, Янссон, Фаур, Зейдан (Реджіч, 27)

Україна: Гаврусевич – Бондар, Шкіндер, Матвєєнко (к), Чеберко, Калюжний (Величенко, 59), Косовський, Лісовий, Алібеков (Муха, 25), Кожушко, Завінський

Відео огляд матчу можете переглянути тут.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 845 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: