Головна » Усі публікації » у світі » Тріумф Челсі на останніх секундах матчу
12:57
Тріумф Челсі на останніх секундах матчу
Фінал Ліги Європи ставав для "Челсі" чи не найважливішим матчем сезону.

Фінал Ліги Європи ставав для "Челсі" чи не найважливішим матчем сезону. Точніше не для самого клубу, а для його ще поки нинішнього тренера Рафи Бенітеса.

Іспанський фахівець за півроку програв усе: у чемпіонаті ледве пробився до Ліги Чемпіонів (і то ще не факт, що відразу напряму у груповий етап), у Кубку Англії у півфіналі поступився "Манчестер Сіті", у Кубку ліги сенсаційно вилетів на тій же стадії від скромного "Свонсі", поступився у фіналі Клубного чемпіонату світу "Корінтіансу"... Ну, і виліт з нинішньої Ліги Чемпіонів у другий за рангом турнір Європи не варто забувати.

От і маємо, що "Челсі" став усього четвертим клубом, який переміг у всіх трьох найпрестижніших турнірах УЄФА. А саме Лізі Чемпіонів, Кубку володарів кубків і Лізі Європи (колишній Кубок УЄФА). Рафа Бенітес прикрасив своє прощання з лондонським клубом євротрофеєм. А "Бенфіка" і надалі ніяк не може перемогти у єврокубку, починаючи з 1962-го року. Сьомий єврокубковий фінал поспіль програний... А "сині" здобувають другу перемогу у єврокубках за два роки.

Бенфіка - Челсі 1:2

Голи: Кардосо, 68 (з пенальті) - Торрес, 59, Іванович, 90 +3

Бенфіка: Артур, Алмейда, Гарай (Жардел, 78), Луїзао, Мельгарехо (Джон, 66), Перес, Матіч, Сальвіо, Родріго (Ліма, 66), Гайтан, Кардосо

Челсі: Чех, Аспілікуета, Іванович, Кехілл, Коул, Давід Луїс, Рамірес, Оскар, Лемпард, Мата, Торрес

Попередження: Гарай, Луїзао - Оскар

Джерело

Категорія: у світі | Переглядів: 975 | Додав: Лобда | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: