Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U" 10.0: гегемонія Тарновців (ФОТО)
19:13
Турнір "I Belive In U" 10.0: гегемонія Тарновців (ФОТО)
В суботу пройшов вже десятий, ювілейний, турнір "I Belive In U" на полях спорткомплексу "Зінедін".

В суботу пройшов вже десятий, ювілейний, турнір "I Belive In U" на полях спорткомплексу "Зінедін".

Вже традиційний благодійний турнір по міні футболу "I Belive In U" зібрав учасників, яких назбиралося 14 команд, на штучний майданчиках в спорткомплексі «Зінедін».

Головним спонсором турніру, спортивним інтернет-магазином «TeamWear», було надано для турніру два хороших футзальні м’ячі марки «Winner» та два комплекти маніжок. Також від керівництва спорткомплексу «Зінедін» була відчутна підтримка в наданні двох штучних полів для проведення всіх матчів. Переможця очікував приз від ще одного спонсора турніру ТОВ "Оленич і К" у вигляді ящика Чернігівського пива.

Команди були поділені на три групи і рівно в 11 годин розпочали свої матчі перші дві групи. В першій групі одразу сформувалася трійка лідерів, які боролися між собою за розташування наверху таблиці. Фаворит не лише групи, а й всього турніру, Тарновці, пройшли груповий етап без втрат - спочатку розгромивши аутсайдерів 7 Регіон та Західний Вітер, а потім здобув мінімальні перемоги над Трактором і Верховиною. Останні дві команди в очній боротьбі визначали хто займе друге місце, тут Верховина переграла Трактор 2:1.

Друга група зібрала досить рівних за класом учасників. До останнього матчу в групі залишалась інтрига в боротьбі за вихід в чвертьфінал. Спарта не програвши ні один матч із сімома очками заслужено зайняла перше місце в своїй групі. УТЕІ КНТЕУ так само не зазнали поразок, але в їх активі були дві нічиї і одна перемога. Фенікс навпаки – не вигравши ні один матч зайняли третє місце, тому що два рази зіграли внічию. Середнє могли виступити і краще, якби в першому ж матчі не втратили перевагу у два м’ячі з УТЕІ, та до кінця вони зіграли внічию і програли лідеру групи.

В третій групі тривала найцікавіша боротьба. До традиційно сильних Аматорів і Вікінгів, за вихід з групи вели боротьбу новачки змагань худлівська Віола та команда з вуличною назвою – Заньковецька. Молоді гравці СДЮШОРа намагались протистояти більш досвідченим суперникам та не змогли зачепитись бодай за один пункт. В ході безкомпромісної боротьби Віола, Вікінг та Аматор набрали по сім пунктів і з практично однаковою різницею голів. Заньковецька не зумівши переграти ні одного з лідерів, з п’ятьма балами зайняла четверте місце в групі.

В першому чвертьфіналі студенти переграли Верховину 2:1. Спарта в рівній боротьбі, через помилки арбітра, поступилася Тарновцям 1:2. Віола в основний час зіграла з Трактором внічию 2:2, та в серії пенальті святкували перемогу 1:0. Вікінг пройшов Аматор з рахунком 2:1.

В півфіналі Тарновці переграли УТЕІ 3:1. Віола ж вдруге поспіль грає внічию і знову визначає сильнішого з Вікінгом у серії шестиметрових, та на цей раз худлівчани програли 1:3.

В пробитті пенальті за третє місце Віола «в суху» перебили УТЕІ – 2:0.

В фіналі знову зустрілися Тарновці та Вікінг, які не перший раз сходяться у вирішальному матчі. Останній такий завершився перемогою Вікінга в серії пенальті. Та тепер Тарновці з самого початку повели в рахунку не даючи своєму супернику часто тривожити свого голкіпера Солодовника. Вікінг змушений був грати без замін, оскільки ще на груповій стадії через травму втратив гравця основи Миколу Роботишина. В другій половині фіналу Тарновці декілька разів впіймали Вікінг на контратаках, довівши рахунок до розгромного.

Фінальний свисток зафіксував перемогу червоно-білих 5:1, які третій раз завойовують перше місце на благодійному турнірі "I Belive In U".

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 939 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: