Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U" 12.0: Тарновці знову перші (ФОТО)
20:00
Турнір "I Belive In U" 12.0: Тарновці знову перші (ФОТО)
7 березня, при теплій весняній погоді, пройшов вже 12 за ліком благодійний футбольний турнір з міні футболу I Belive In U.

7 березня, при теплій весняній погоді, пройшов вже 12 за ліком благодійний футбольний турнір з міні футболу I Belive In U.

На турнір було заявлено 16 команд, які були розбиті на чотири групи. Але внесла свої корективи неявка двох команд, тож в останніх двох групах було на одного учасника менше.

Головним спонсором турніру, спортивним інтернет-магазином «TeamWear» надано для турніру два хороших футзальні м’ячі марки «Winner» та два комплекти маніжок.

Зі стартовим свистком арбітрів турніру Дениса Дудаша та Валерія Шкури команди розпочали грати у групах.

В першій групі підібрались досить рівні суперники, лишень Балажова виглядала трохи краще на фоні своїх одногрупників. Відгрузивши по п’ять м’ячів городянам Вегасу та Вардсу, вони зіграли внічию з Коритнянами і одноосібно очолили групу. У боротьбі за другу сходинку Коритняни зіграли 2:2 з Вардсом, але завдяки нічиї з Балажовою, здобули путівку в наступний етап змагань.

В групі Б діючий чемпіон турніру УТЕІ підтвердило свої амбіції першим місцем у групі зі стовідсотковим результатом. Друге місце впевнено зайняв Трактор з двома перемогами. У битві аутсайдерів Ріо перемогло Карпати 3:2

Третя група була виграна Вопаком, який «в суху» переграв своїх опонентів. У битві за другу перепустку до чвертьфіналу Ламдоругош хоч і першим повів у рахунку, та не зумів втримати перевагу і поступився Аматору 2:3.

Остання група, де зібралися одні з найсильніших команд, Тарновці мінімально обігравши Честер стали першими. Радванка програла обидва матчі.

В першому чвертьфіналі худлівська Балажова більш ніж впевнено перемогла Аматор 4:1. У другому матчі Коритняни з самого початку повели в два м’ячі та не втримали перевагу, пропустивши від Вопака ті ж два м’ячі. В післяматчевих пенальті точнішими були супермакетівці. Далі Честер розгромив УТЕІ, який грав сьогодні в дещо ослабленому складі. В останньому чвертьфіналі Трактор не зміг зупинити впевнену ходу Тарнівців.

Півфінали розпочалися матчем Балажова та Честер. Оранжеві повели в рахунку і впевнено вели гру до перемоги та Балажова у другій половині зустрічі скоротила відрив до мінімального, але на більше вони не спромоглися.

Другий півфінал пройшов менш конкуренто. Тарновці повністю переграли Вопак забивши п’ять голів. У перестрілці за третє місце краще пробили шестиметрові Вопак, Балажова – четверті.

Фінал пройшов у запеклій боротьбі. Гра йшла до першого забитого голу, і це вдалося гравцю червоно-білих Келеманику, який грав з гіпсом на руці. До кінця гри Тарновці провели ще один гол у швидкій контратаці.

Тарновці стають триразовими чемпіонами турніру I Belive In U.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 846 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: