Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U" 18.0: "Вікінг" вириває перемогу (ФОТО)
10:53
Турнір "I Belive In U" 18.0: "Вікінг" вириває перемогу (ФОТО)
31 липня пройшов вже 18-ий за ліком благодійний футбольний турнір з міні футболу I Belive In U.

Турнір На турнір було заявлено десять команд, які були поділен на дві групи. Гра тривала два тайми по вісім хвилин. На турнірі було презентовано новий м'яч бренду ALVIC.

Перед змаганнями було вирішено всі зібрані кошти передати сімї Ердек у Нижнє Солотвино, де 5-річний хлопчик Олександр потребує лікування раку крові.

В першій групі зібрались такі команди: Think Mobiles, ІнваСпорт (футболісти з вадами слуху), Фаворит (Перечин), Енергія (юні гравці футбольної школи Пегас) та команда організатора I Belive in U. Фаворит впевнено зайняв перше місце, ІнваСпорт став другим, Think Mobiles і I Belive in U набравши по чотири очки також вийшли до чвертьфіналу.

Think Mobiles – ІнваСпорт 2:3
Фаворит – Енергія 4:2
I Belive in U - Think Mobiles 1:1
Фаворит – ІнваСпорт 4:1
Енергія - I Belive in U 0:1
Think Mobiles – Фаворит 2:5
I Belive in U – ІнваСпорт 2:5
Енергія - Think Mobiles 1:4
I Belive in U – Фаворит 1:4
ІнваСпорт – Енергія 2:3

Друга група була більш складною, де грали діючий чемпіон Вікінг, УТЕІ, Стандарт, Лобдоругаш та Оранж. Вікінг виграв всі поєдинки в групі і став лідером, за ними йшли УТЕІ, далі Стандарт і Лобдоругаш.

Лобдоругаш – Стандарт 1:2
УТЕІ – Оранж 4:0
Лобдоругаш – Вікінг 1:2
Оранж – Стандарт 0:2
УТЕІ – Вікінг 0:2
Стандарт – УТЕІ 1:2
Лобдоругаш – Оранж 2:0
Вікінг-Стандарт 1:0
УТЕІ – Лобдоругаш 2:0
Оранж - Вікінг 0:3
 
У чвертьфінальних матчах Вікінг здолав I Belive in U 4:1, УТЕІ перемогли Think Mobiles, Стандарт переграв ІнваСпорт 4:2 і Фаворит переміг Лобдоругош 3:0.

У півфіналі у надзвичайно напруженому матчі Вікінг мінімально переграв УТЕІ, а Стандарт пройшов Фаворит. У пробитті пенальті за третє місце перечинці перемогли, зумівши відбити один з ударів.

У фіналі Станадрт забив першим і зумів утримати переможний рахунок до кінця першого тайму та у другій половині зустрічі Вікінги зрівняли рахунок, а за хвилину до завершення гри, у швидкій контратаці, змогли забити переможний м’яч.

Тож Вікінги в п’ятий раз завойовують титул найкращої команди турніру I Belive in U. Після турніру переможців очікував душ з шампанського.   

ФОТОРЕПОРТАЖ з турніру Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1039 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: