Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір "I Belive In U" 8.0: чемпіонство "Вікінгів"
10:32
Турнір "I Belive In U" 8.0: чемпіонство "Вікінгів"
Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

Вже за традицією, організатори благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U" зібрали футболістів на майданчику в Юності.

На спортивний майданчик в цю суботу вийшло всього 8 команд, які були розділені на 2 групи. Після групових матчів до півфіналу виходять перші дві команди з груп.

На цьому турніру обійшлося без новачків. Головним спонсором турніру спортивним інтернет-магазином «TeamWear», було представдено для турніру два хороших футзальних м’ячі, марки «Winner».

В першій групі майже всі матчі закінчувалися розгромними рахунками. Лише друга гра між «Тракор» та «Західний Вітер» порадувала глядачів безкомпромісною грою і інтригою до самого кінця матчу, в якому в самому кінці вирвали нічию перші 4:4, як виявилося згодом цей результат вивів тракторців у наступну стадію. Діючий чемпіон турніру трансформувався у команду «Вікінг», яка впевнено пройшла групову дистанцію, програвши лише в останньому матчі. Четвертий учасник першої групи «Еліта» виступила вкрай не вдало поступившись всім з непристойними рахунками.

Друга група виявилася досить прогнозованою, оскільки одразу з перших матчів було виявлено дві сильніші команди – це «Тарновці» та УТЕІ КНТЕУ. Між собою лідери групи Б зіграли у красиву нічию 2:2, а за кращої різниці голів першими стали студенти. У битві аутсайдерів впевнену перемогу здобула «Україна» над «Елітою 2» - 7:1.

Перший півфінал можна сказати пройшов практично у одні ворота. Хоча команда «Трактор» боролася до кінця та не зуміла нічого протиставити фавориту змагань «Тарновцям» - 6:0.

В іншому півфіналі молоді команди «Вікінг» та УТЕІ КНТЕУ відчайдушно намагалися пробитися до фіналу. Бойову перемогу з рахунком 3:2 здобули «Вікінги», перекресливши всі чемпіонські плани студентів.

В матчі за третє місце УТЕІ КНТЕУ виглядало сильнішим за «Трактор» і вони першими повели у рахунку, але вже в другому таймі гравці в червоних футболках зуміли відігратися і довести гру до серії пенальті, в якій і святкували перемогу 2:1.

Головні персонажі фінального поєдинку були тими ж самими, що й минулого місяця на сьомому турнірі. Та тепер у складі «Тарновців» значився їхній лідер Едуард Нергеш, який вдало діяв попереду. Глядачі, які спостерігали за грою, не сумнівалися в перемозі червоно-білих, особливо за рахунку 2:0 і до завершення гри залишалось лічені хвилини. Та «Вікінги» зуміли створити просто неймовірний камбек, перед початком останньої хвилин вони відіграють один м’яч, а ще через 30 секунд встановлюють рівний рахунок у матчі. Тож серія шестиметрових мала визначити переможця цього турніру. Тут Фортуна була знову на стороні «Вікінгів», які за рахунком 2:1 були влучніші за «Тарновці».

Хлопці підтверджують свій клас, стаючи дворазовими чемпіонами благодійного футбольного турніру по міні футболу "I Belive In U".


ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 816 | Додав: lobda | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: