Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір серед правоохоронців Закарпаття виграли ГУ ДФС
08:15
Турнір серед правоохоронців Закарпаття виграли ГУ ДФС
Команда ГУ ДФС здобула перше місце у спартакіаді серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб краю.

Турнір серед правоохоронців Закарпаття виграли ГУ ДФС
Команда Головного управління ДФС у Закарпатській області здобула перше місце з міні-футболу у спартакіаді серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб краю.

Найсильнішого з міні-футболу визначали з поміж 12 команд, які брали участь у спартакіаді, а це працівники Головного управління ДФС у Закарпатській області, Закарпатської митниці ДФС, Головного управління Національної поліції в Закарпатській області, Мукачівського прикордонного загону, відділу Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області, Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій, Державної фінансової інспекції Закарпаття, Управління Служби безпеки України, Чопського прикордонного загону, Нацгвардії, Управління патрульної поліції та Управління держспецзв’язку в Закарпатській області.

Команди було розділено на три групи. Головному управлінню ДФС у групі довелось зіграти з Головним управлінням Державної служби з надзвичайних ситуацій, відділом Державної пенітенціарної служби в Закарпатській області та Мукачівським прикордонним загоном.

У першій грі між ГУ ДФС та відділом Державної пенітенціарної служби переконливу перемогу, з рахунком 5:0, здобула команда Головного управління ДФС. Другу гру з Мукачівським прикордонним загоном, так само впевнено, – 3:0, виборола команда фіскальної служби. Третя гра в групі між ГУ ДФС та ГУ ДСНС завершилась внічию, з рахунком 0:0.

Відтак до фінальної частини змагань з футболу вийшли команди ГУ НП, ГУ ДФС, ГУ ДСНС та ДФІ.

У першому півфінальному поєдинку ГУ НП проти ГУ ДСНС з рахунком 1:0, виборола команда ГУ НП. В свою чергу у грі ГУ ДФС проти ДФС переможець визначився після вдало розіграного кутового. Дмитро Химинець влучним ударом забезпечив фіскальній службі гол у воротах супротивника.

Фінал, де зустрілись команди фіскальної служи та ГУ НП, виявився надзвичайно напруженим та цікавим, хоч і завершився з мінімальним рахунком 1:0. Тут переможну крапку у воротах супротивника поставив Михайло Мотильчак.

Нагадуємо, що напередодні, 12 жовтня 2016 року, в Ужгороді пройшла Спартакіада серед працівників правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб Закарпатської області. Організувало змагання фізкультурно-спортивне товариство «Динамо». Правоохоронці визначали кращого в таких номінаціях: міні-футбол, стрільба, канат, естафета та волейбол.

Варто зазначити, що команда Головного управління ДФС у Закарпатській області також здобула призове, третє місце у перетягуванні канату.

Вітаємо переможців, бажаємо їм успіхів у кар’єрі та спортивних перемог.
ДФС у Закарпатській області
 
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 907 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: