Головна » Усі публікації » на Закарпатті » Турнір з міні-футболу на кубок "Zinedine-2015"
22:15
Турнір з міні-футболу на кубок "Zinedine-2015"
Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

Наразі організатори приймають заявки команд для участі в турнірі.

У суботу та неділю, 31 січня - 1 лютого, у спорткомплексі «Zinedine», що в с. Баранинці Ужгородського району, відбудеться вже третій за ліком турнір з міні-футболу на кубок «Zinedine».

У турнірі можуть взяти участь усі бажаючі аматорські команди. Реєстрація учасників триває до 29 січня. В цей же день відбудеться і жеребкування. Заявочний внесок з команди 700 гривень.

Як повідомили організатори турніру, переможці стануть володарями кубка "Zinedine" та грошової винагороди в розмірі 1500 грн. Команди, що зайняли почесні II та III місця отримають 1000 і 500 гривень з призового фонду змагань. Залишок грошових коштів буде переведено на рахунок знаного в наших краях футболіста Олександра Дзямки, який потрапив у страшне ДТП за кордоном і тепер знаходиться на лікуванні в Словаччині.

Найкращим командам буде вручено призи від офіційних партнерів змагань: TeamWear та ZinedineGYM. Крім того, будуть вручені окремі заохочувальні нагороди в номінаціях: кращий гравець, кращий воротар, кращий бомбардир.

Ігри стартують в суботу в 9.00 годин. Офіційне відкриття турніру стартує о 11:00.

Суддівська бригада буде представлена бригадою арбітрів, яка обслуговує матчі обласної першості на чолі з Михайло Михайловичем Митровським.

Основні правила турніру:

- у заявці кожної команди може бути максимум 12 гравців;
- на полі грають 4+1;
- кожна гра триватиме два тайми по 10 хвилин;
- у ході гри можна буде робити необмежену кількість замін;
- переможці визначатимуться за олімпійською системою.

В цей же час, для всіх відвідувачів спорткомплексу "Zinedine", відбудеться відкриття нового тренувального залу ZinedineGYM. Всі вболівальники зможуть стати першими, хто випробує сучасні снаряди.

Реєструватися можна за номером 066 719 51 17 (Рудольф). Також повідомити про заявку можна через соціальні мережі http://vk.com/id137970418 та https://www.facebook.com/balazhinec. Або в адміністрації спорткомплексу «Zinedine» на першому поверсі.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1200 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: