Головна » Усі публікації » на Закарпатті » U17: Шахтар мінімально переграє Карпати (ФОТО)
22:53
U17: Шахтар мінімально переграє Карпати (ФОТО)
Завдяки швидкому голу донецькі юніори взяли верх над львівськими однолітками.

U17: Шахтар мінімально переграє Карпати (ФОТО) Гравці в оранжево-чорній формі активно розпочали гру і результат не забарився. Автором взяття воріт львівян став Юрій Мате.
Надалі перевага гірників не зменшувалась, вони краще і довше тримали м'яч змушуючи суперника більше працювати на оборону. В середині тайму Вакуленко вивів Боднарука на ударну позицію та Дмитро  поцілив у воротаря. Перед перервою вже сам Вакуленко вибігав на ворота та кіпер своєчасно вийшов з воріт.
Та у другій половині зелено-білі більш впевнено почали сунути на чужу половину і створювати моменти. Та ближчими до голу були все д таки донеччани, коли після удару зі штрафного голкіпер відбив перед собою, а набігший Вакуленко добиваючи потрапив у стійку.
Підопічні Рудакова продовжують свою переможну ходу на турнірі. Карпати із чотирьма балами займають четверту сходинку і вже їдуть додому.  


Арібтр - Юрій Бобаль
Асистенти - Томаш Бабич, Денис Дудаш.

Камяниця, стадіон Камелот

U17: «Шахтар» – «Карпати» 1:0

Гол: Мате, 2.

Шахтар: Влад Вертей, Кирил Соболевський, Родіон Сердюк, Юрій Мате, Дмитро Павлиш, Олег Яковец, Максим Андрющенко, Валерій Гайван, Олег Вакуленко, Андрій Кравчук, Дмитро Боднарук.
Запасні: Данило Хмельовський, Олександр Коваль, Богдан Асадов.
Тренер – Валерій Рудаков.

Карпати: Вадим Ющишин, Святослав Синишин, Олег Палюх, Роман Білий, Іван Іжовський, Ромен Олриск, Мартин Ярмошевич, Артур Серляк, Богдан Книш, Віталій Гудима, Артур Діма.
Запасні: Орест Костик, Олег Кос, Віталій Леллох, Дмитро Деревецький, Марян Лосько.

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.
Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1157 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: