Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U19. Чотири голи Апостолюка приносять "Мункачу" перемогу
23:00
U19. Чотири голи Апостолюка приносять "Мункачу" перемогу
Після зникнення «Говерли» з футбольної мапи, єдиною відрадою для вболівальників залишилися виступи дитячо-юнацьких команд в ДЮФЛУ.

U19. Чотири голи Апостолюка приносять А от своєрідну перехідну ланку між юнацьким та дорослим футболом заповнив мукачівський «Мункач». Саме матчем 2-го туру відкривала у рідних стінах новий чемпіонат України першої ліги U-19 мукачівська команда проти однолітків із івано-франківського «Тепловика».

Матч для вболівальників став наче гостросюжетний детектив з напругою, далі з начеб-то бажаним досягнутим результатом, далі знову з інтригою, а на завершення таки з мінімальною перевагою нашої команди. Блискуче себе проявили в цьому двобої наші лідери Владислав Апостолюк та Валентин Великий, та й команда, незважаючи на чисельні помилки, особливо в лінії захисту досягла потрібного результату.

Початок для господарів розпочався з неприємностей – довгий розіграш м’яча на власній половині призвів до помилки захисника – віддав пас недодачу на воротаря, який сфолив у власному штрафному майданчику. Пенальті без шансів для кіпера виконав капітан «Тепловика» Ярослав Вацеба. Та перевага гостей тривала всього 2 хвилини – вже перша ж атака у відповідь господарів стала голевою – Апостолюк відірвався від захисників і другим дотиком перекидує голкіпера франківців.  Далі гра трохи змістилася в центр, але все ж свій момент використали на 32-й хвилині мукачівці й знову безвідпорно пробив Апостолюк.

Другий тайм здалося, що мукачівці заграли впевнено, ще більш стійкої позиції їм надав гол Апостолюка, який збільшив перевагу мукачівців до трьох голів, але з цим не змирилися підопічні Василя Яцуряка. На 54-й хвилині Петро Боднарук досить легко втікає від нашого оборонця й скорочує відставання, а на 62-й хвилині після флангової передачі й взагалі зрівнює результат.Тренерський штаб «Мункача» вдався до замін, які зіграли ключову роль в досягненні перемоги. Свіжив Франчук змусив оборонця гостей порушити правила в штрафному майданчику, а пенальті бездоганно виконав Апостолюк, який покером приносить першу вікторію для «Мункача» в дебютному чемпіонаті.
 

Стадіон «Авангард» м. Мукачево. Глядачів: 200

Чемпіонат України U-19. Перша ліга. 2-й тур

«Мункач» (Мукачево) – ДЮСШ «Тепловик» (Івано-Франківськ) – 4:3 (2:1)

Голи: Апостолюк 8, 32, 48, 82 (пен.) – Вацеба 6 (пен.), Боднарук 54, 62.

«Мункач»: Черепко Андрій, Папарига Роман, Гаць Микола, Буда Пейтер-Пал, Загієв Віталій, Трачук Віталій (к), Великий Валентин, Вісторопський Денис, Хміль Михайло, Апостолюк Владислав, Дан Василь.
Запасні: Орбан Іван, Фурман Владислав, Франчук Олексій, Прокопович Арсен, Сурмач Віталій, Василинець Василь, Василиженко Юрій.
Спортивний директор: Дьордь Короловській, тренер: Золтан Сільваші.

«Тепловик»: Мудряк Ігор, Тринчук Андрій, Тофан Вадим, Дяків Ярослав, Шпирка Юрій, Теліховський Володимир, Боднарук Петро, Пархуць Віталій, Гладковський Сергій, Боднар Іван, Вацеба Ярослав (к).
Запасні: Кравецький Олексій, Луцький Андрій, Байдюк Юрій,   Челянський Денис, Салій Віталій, Федак Сергій, Карабанович Андрій.
Тренер: Василь Яцуряк.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1392 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: