Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U19: "Говерла" не втримала перемогу в Стрию (ФОТО)
19:54
U19: "Говерла" не втримала перемогу в Стрию (ФОТО)
8 травня відбувся матч 27-го туру першості країни серед юніорів, у якому стрийська «Скала» приймала ужгородську «Говерлу».

U19: У матчі першого кола юніори «Скали» без проблем обіграли «Говерлу» на її полі – 3:0. Тоді дублем відзначився Дмитро Заїкин і ще один гол записав на свій рахунок Володимир Заїменко. У звітному матчі ці гравці не змогли взяти участь у поєдинку: Заїкин через травму, а Заїменко – через перебір жовтих карток.

Але й без них усі чекали перемоги «Скали» в останньому домашньому матчі цьогорічного сезону. «Говерла» приїхала до Моршина в статусі відвертого аутсайдера, маючи різницю забитих і пропущених м’ячів (-49). Проте ця команда в окремих випадках може дати бій будь-якому супернику. Для прикладу, в останніх чотирьох турах закарпатці здобули дві перемоги: виїздну над луганською «Зорею» (2:1) та домашню над луцькою «Волинню» (2:0) та одну виїзну «суху» нічию з «Металістом».

Впевнений, про все це говорив в перед матчевій настанові старший тренер «Скали» Павло Кікоть. Однак, як показали подальші події, молоді гравці й надалі легковажать і не дограють як слід впродовж усього матчу. Так було в попередній домашній грі з ще одним аутсайдером – маріупольським «Іллічівцем», коли «малиново-зелені» також вели в рахунку після швидкого голу Барського, а в підсумку задовільнилися лише нічиєю, так сталося й цього разу.

Стрияни навіть відкрили рахунок на тій же 16-й хвилині. На лівому фланзі гості порушили правила проти Романа Кузіва. Євген Заїченко зі штрафного подав у штрафний майданчик, де капітан «Скали» у цьому поєдинку Микита Корчемкін відкрив рахунок. До цього вихованці Павла Кікотя мали ще принаймні три хороші нагоди відкрити рахунок, однак в одному випадку за «Говерлу» зіграла права стійка після удару Романа Кузіва, а в інших підвела виконавська майстерність. Як не забив екс-гравець "Говерли" ужгородець Павло Тищук з 2-3 метрів після навісу Корчемкіна, мабуть, відомо лише йому.

Повівши в рахунку, ми вже вкотре побачили зовсім іншу «Скалу». Команда зупинилася, почала грати поперек, відчувалася якась нервозність у діях. А гості поступово призвичаїлися до поля і до суперника, тому моментів біля воріт обох команд не було аж до 55-ї хвилини, коли після прострілу з лівого флангу невдало головою зрізав м’яч у власні ворота Вадим Альохін.

На цьому неприємності для нашого центрального оборонця не закінчилися. На 80-й хвилині Альохін віддаючи передачу помилився або як говорять у футболі – обрізався і після проходу Сергія Машталіра і його удару, який парирував Олег Білик, першим на добиванні був Юрій Дрозд, який за кілька хвилин до цього вийшов на заміну.

Врятував «Скалу» від поразки вже у компенсований час Владислав Левчик, який відгукнувся на скидку головою Святослава Мельника, який також буквально перед цим епізодом вийшов на заміну.

Тепер на юніорів «Говерли» в заключних трьох турах очікують два домашні поєдинки: 15 травня з "Дніпром", 18 травня проти "Олександрії" і завершать нинішній сезон поєдинком у гостях у "Іллічівця". 


8 травня 2016 р. 14 год. м. Моршин. Стадіон «Медик». 15 градусів. 80  глядачів.

Арбітр – Андрій Кошура (Чернівці). 
Асистенти арбітра – Володимир Бамбурак та Євген Гашков (обидва – Чернівці).
4-й арбітр – Андрій Холявко (Львів).
Спостерігач арбітражу: Олександр Циганков (Тернопіль).


«Скала» (Стрий) U-19 – «Говерла» (Ужгород) U-19 – 2:2 (1:0)

Голи: Микита Корчемкін (16), Владислав Левчик (90+1) – Вадим Альохін (55-автогол), Юрій Дрозд (80).

«Скала»: 1. Олег Білик, 27. Віталій Кузів, Владислав Барський (2. Микита Демиденко, 56), 18. Вадим Альохін, 88. Дмитро Зайчек,  23.  Дмитро Баранов (6. Артем Челядін, 74), 11. Павло Тищук (8. Валерій Сад, 66),  10. Євген Заїченко, 33. Роман Кузів (14. Святослав Мельник, 86), 9. Микита Корчемкін-к., 77. Владислав Левчик.
Резервні гравці: 55. Ігор Фіяло, 44. Олег Луців, 99. Владислав Неберикут.
Старший тренер – Павло Кікоть.

«Говерла»: 1. Володимир Дядюк, 2. Стефан Федак, 17. Іван Веждел, 13. Богдан Будз, 4. Руслан Гогерчак, 14. Максим Минайленко (6. Юрій Дрозд, 75), 5. Іван Варваринець (19. Андрій Філіпп, 72), 7. Дмитро Рацин-к., 10. Сергій Бобик, 11. Сергій Машталір, 9. Владислав Лебідь (8. Вячеслав Пінковський, 59).
Резервні гравці: - .
Старший тренер – Валентин Слюсар.

Попередження: Максим Минайленко (65). 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 957 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: