Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U19: крупна домашня поразка від "Шахтаря" (ФОТО)
22:00
U19: крупна домашня поразка від "Шахтаря" (ФОТО)
У матчі 18-го туру чемпіонату України U19 ужгородці приймали вдома донецьких гірників.

U19: крупна домашня поразка від
«Шахтар» виграв п'ять з останніх шести поєдинків чемпіонату U19. Команда Сергія Ковальова продовжує боротьбу за лідерство в таблиці, маючи дві гри в запасі. «Говерла» в 17 турах набрала 7 очок і посідає останнє місце. Матч першого кола між суперниками закінчився переконливою перемогою «гірників» (3:0).
 
 
«Шахтар» з перших секунд гри зробив акцент на атакуючий футбол, і результату довго чекати не довелося. Вже на 7-й хвилині Дмитро Топалов подав з кутового, Юрій Сеницкий головою скинув м'яч у воротарський, і Олександр Пихаленок відкрив рахунок - 0:1.

Після цього «гірники» створили з десяток небезпечних моментів, але ворота ужгородців були немов зачаровані. Артур Авагімян, замикаючи простріл Володимира Якимця, послав м'яч над поперечиною порожніх воріт. Голкіпер рятував господарів після ударів Топалова, Бугая і Глаголи. Авагімян з кількох метрів бив, здавалося, напевно, але м'яч знову не зміг розминутися з воротарем. Перед перервою були можливості забити у Піхаленка, Бугая і Топалова, однак закріпити перевагу вдалося вже у другій половині матчу.
 
Зі стартом другого тайму «Говерла» вирішила підтримати відкритий футбол, запропонований «гірниками», і швидко була за це покарана. Двома блискавичними контратаками підопічні Сергія Ковальова довели рахунок до великого. Спочатку Олександр Глагола промчав правим флангом і подав у центр штрафного майданчика, звідки Артур Авагімян головою вколотив м'яч у сітку - 0:2. А потім Топалов втік «на побачення» з воротарем, який відбив удар Дмитра, проте не зміг перешкодити Владиславу Бугаю добити м'яч у ворота - 0:3.

Взявши невеликий перепочинок, «Шахтар» знову вистрілив «дуплетом», причому обидві гольові передачі записав на свій рахунок Дмитро Топалов. У першому випадку простріл «десятки» замкнув Олександр Глагола, а через хвилину Топалов витонченим «черпачком» знайшов у штрафному Ореста Ткачука, і той пробив голкіпера з близької відстані.

Крапку в матчі на останній хвилині поставив Олександр Породько. Після подачі Іллі Путрі з лівого флангу форвард донеччан бив головою, і м'яч парашутом опустився в дальній кут - 0:6.


Арбітр: Ярослав Біць (Львів)
 
Чемпіонат U19. 18-й тур. 28 листопада 2015. Кам'яниця. СТК «Камелот». +1 Градус
 
«Говерла» U19 (Ужгород) - «Шахтар» U19 (Донецьк) - 0:6
 
Голи: Пихаленок, 6, Авагімян, 59, Бугай, 63, Глагола, 76, Ткачук, 77, Породько, 90.
 
«Говерла»: Черепко, Болгар, Дрозд, Веждел, Буда, Машталір, Рацин, Шпак (Минайленко, 46), Бобик (Філіп, 83), Галац, Антошин
Запасні: Дядюк, Будз
Головний тренер: Валентин Слюсар
 
«Шахтар»: Романов, Якимець, Сеницкий, Шевченко, Грачов (Путря, 46), Чех, Глагола, Пихаленок (к) (Хачаєв, 66), Бугай (Ткачук, 71), Топалов (Породько, 83), Авагімян (Проданов, 83)
Запасні: Дубровін, Семеніхін
Головний тренер: Сергій Ковальов
Тренери: Геннадій Орбу, Олександр Купальний
 
Попередження: Грачов (37), Буда (32), Минайленко (72)
 
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на офіційній сторінці Вконтакте.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1073 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: