Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U19. "Мункач" перемагає львівський "Опір" (ФОТО)
11:19
U19. "Мункач" перемагає львівський "Опір" (ФОТО)
У середу, 12 жовтня, на мукачівському «Авангарді» відбувся матч 4-го туру чемпіонату України з футболу U-19 серед команд першої ліги.

U19. У середу на мукачівському «Авангарді» відбувся матч 4-го туру чемпіонату України з футболу U-19 серед команд першої ліги в якому місцевий «Мункач» приймав однолітків із львівського ФК «Опір».

Через несправності з автобусом гості спізнилися на матч на цілу годину. Але початок зустрічі був за ними. На 6-й хвилині через помилку нашого воротаря Андрія Черепка, який після передачі партнера у власному штрафному майданчику віддав пас нападнику гостей, який сповна скористався таким «подарунком» і відкрив рахунок у зустрічі. Та перевага гостей тривала всього 12 хвилин, допоки не розігралися лідери «Мункача» – Владислав Апостолюк та Валентин Великий. Саме цей дует організував перший гол «Мункача» – Влад віддав на Великого, а Валентин продерся через двох оборонців і пробив точно в кут воріт.

Господарі не збавили обертів, й продовжили тиснути львів’ян – гравці «Опора» опиралися з усіх сил. Господарі мінімум тричі могли забивати, однак свої нагоди не реалізували Дмитро Бондарук, Буда Пийтер-Пал, Денис Вісторобський. Лише на 31-й хвилині після серії ударів та відскоків другий гол забиває захисник «Мункача» Марк Когутка.

Після перерви господарі продовжували втримувати перевагу і вже на 54-й хвилині втілили її в голеву. З третьої спроби таки забиває деб’ютний гол за мукачівців Дмитро Бондарук. Господарі після цього збавили оберти й дозволили гостям скоротити відставання – на 71 хвилині у складі львів’ян забиває Володимир Павлишин. Гра стала нервовою, адже гості хотіли врятувати цей матч і бодай заробити нічию на виїзді. На 75-й хвилині поєдинку наш захисник віддає передачу на воротаря, але заслабко й практично виводить віч-на-віч з воротарем гравця «Опора», кіпер, вийшовши за межі штрафного майданчика свідомо сфолив на нападнику й побачив перед собою червону картку.

Однак, навіть граючи в меншості, господарі продовжували грати першим номером. Перспективний штрафний заробив В.Апостолюк, але витиснути з нього дивідендів господарі не змогли, кілька разів втікав від оборонців капітан команди В.Великий та до останнього удару справа не доходила. Йшли вже додані арбітром хвилини, як не витримали нерви у гравців «Опора», які сфолили на власній половині поля, а гравець львів’ян за таке рішення арбітра, навіть штовхнув останнього і побачив перед собою червону картку. Здавалося б задалека відстань до воріт суперника не несе в собі загрози під час цього стандарту, та Олексій Франчу все ж пробив по воротам і змусив помилитися голкіпера гостей, який випустив м’яч із власних рук собі за комірець – 4:2 – такою була перемога «Мункача» в цьому двобої.

До цього матчу мукачівська команда з 3-ма очками в активі займала 6-у сходинку серед 8- ми команд другої групи.

Наступний поєдинок «Мункач» проведе на виїзді 19 жовтня проти ново яворівського «Гірника».


Арбітр: Гамаль Дмитро (Чернівці);
Асистенти арбітра: Михайло Лялюк (Іршава), Олександр Рошко (Мукачево).
Делегат ФФУ: Михайло Митровський (Ужгород).

Стадіон «Авангард» м.Мукачево. Температура +11. Глядачів – 110

Чемпіонат України U-19 (перша ліга) 4-й тур

ДЮФШ ФК «Мункач» – ФК «Опір» (Львів) – 4:2 (2:1)

Голи: Великий 18, Когутка 32, Боднарук 54, Франчук 90+2 – Медвідь 6, Павлишин 71.

«Мункач»: Андрій Черепко, Марк Когутка, Роман Папарига (Віталій Загієв 57), Арсен Прокопович, Микола Гаць, Пийтер-Пал Буда, Владислав Фурман (Олексій Франчук 46), Денис Вісторобський, Владислав (Віталій Сурмач 90+1), Апостолюк (Василь Василинець 85), Дмитро Бондарук (Володимир Дядюк 76), Валентин Великий (к) (Василь Дан 89).
Запасний: Артем Баятян.
Офіційні представники: Дьордь Королівські (спортивний директор), Золтан Сільваші (тренер).

«Опір»: Орест Костик, Олег Чурко (к), Ростислав Медвідь, Володимир Гасюк (Віталій Лелюх 42), Володимир Павлишин, Павло Чиркуненко (Віктор Гадомський 46), Павло Крижанівський, Микола Сусь (Олег Іванець 46), Андрій Богдан (Руслан Олексюк 46), Богдан Притула (Олег Андрес 52), Дмитро Смерека (Мар’ян Олеля 70).
Запасний: Вадим Кобаль.
Тренер: Артем Деркач.

Попередження: Ппапарига 5, Апостолюк 29, Загієв 59 – Гасюк 38, Богдан 39, Гадомський 61

Вилучення: Черепко 75 – Чурко 90+2
Фоторепортаж дивіться на офіційній сторінці ФК "Мункач".
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1364 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: