Головна » Усі публікації » на Закарпатті » U-15: Говерла здобуває бронзу у матчі з ДЮСШ-15 (ФОТО)
11:32
U-15: Говерла здобуває бронзу у матчі з ДЮСШ-15 (ФОТО)
На стадіоні селища Середнє у досить важкому матчі підопічні Кундрика вирвали перемогу у киян.

U-15: Говерла здобуває бронзу у матчі з ДЮСШ-15 (ФОТО)

Зі стартовим свистком Михайла Митровського київські футболісти почали шукати ходи до воріт Прокопенка. За першу половину тайму червоні мали змогу щонайменше два рази відкривати рахунок. Спочатку Ігнатьєв вирізав на Чаленка та останній пробив мимо з вигідної позиції. Трохи згодом Михайленко пробивав з 15 метрів без перешкод та не влучив у рамку.

Закарпатці у свою чергу дочекались свого моменту і на 19-ій хвилині результативно відповіли. Після пасу з центру поля Михайло Добош на швидкості обійшов двох захисників і переграв воротаря.

Та на перерву команди пішли за рівного рахунку. Вже перед самим свистком кияни виконали кутовий, який замкнув головою високий захисник Пилипчук.

 У другому таймі знову ДЮСШ-15 більш гостріше атакували та кіпер говерлян був на висоті. Найактивнішими були Божко та Чаленко, але їх ударам забракло точності.

На 68-ій хвилині атака Говерли правим флангом закінчилась прострілом, який воротар не зміг зафіксувати, Забава випередив Шутовського і скинув під удар Савці, який не промахнувся мимо пустих воріт.

Підопічні Сіденка побігли відігруватись. Гончаров після навісу справа у падінні з семи метрів розстрілював ворота та і тут Прокопенко зіграв надійно. За дві хвилин до завершення матчу захисники Говерли не змогли винести м'яч біля своєї штрафної і нападник гостей увірвався у штрафну, де був збитий. Арбітр ставить пенальті, який довірили пробити кіперу. Та Шутовський не виправдав сподівань тренера і пробив трохи лівіше воріт.

У цікавій та безкомпромісній боротьбі команда Кундрика завойовує третє місце.

 

Арбітр – Михайло Митровський

Асистенти– Денис Дудаш, Ілля Вовчанський

 

смт Середнє, глядачів 10.

 

U-15: ФК «Говерла» - ДЮСШ-15 2:1

Голи: Добош, 19, Савка, 62 – Пилипчук, 35.

 

Говерла: Петро Прокопенко, Василь Хіміч, Віталій Лешко, Євген Коструб, Андрій Забава, Роман Бабинець, Олег Поліщук, Владислав Савка, Михайло Лушпінь, Михайло Добош, Владислав Тарасенко.

Запасні: Ярослав Дідик, Іван Лендєл, Володимир Клім, Владислав Баркасій, Владислав Турецький, Іван Федьо.

Тренер – Сергій Кундрик

 

ДЮСШ-15: Артем Шутовський, Ігор Костюк, Олег Янковський, Олексій Чаленко, Денис Бабіч, Денис Ігнатьєв, Андрій Білошапка, Олександр Михайленко, Андрій Головко, Максим Згортюк, Богдан Пилипчук.

Запасні: Матвій Опанасенко, Денис Божко, Артем Мусієнко, Ігор Кізенко, Іван Гончаров, Богдан Штилтовий, Ростислав Рокитенець, Кирило Ковальчук, Ігор Малюк.

Тренер – Анатолій Сіденко.

 

На 68-ій хвилині Шутовський (ДЮСШ-15) не реалізував пенальті (мимо).

Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 1027 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: