Головна » Усі публікації » на Закарпатті » U-17: Друга нічия у кваліфікаційному раунді
00:54
U-17: Друга нічия у кваліфікаційному раунді
У суботу, 27 вересня, у місті Єлгава юнацька збірна України провела свій другий поєдинок першого кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015.

У суботу, 27 вересня, у місті Єлгава юнацька збірна України провела свій другий поєдинок першого кваліфікаційного раунду ЧЄ-2015.

Цього разу суперниками нашої команди були господарі турніру – збірна Латвії.

Підопічні Володимира Циткіна з перших хвилин матчу заволоділи ініціативою, примушуючи суперника постійно порушувати правила. Тому небезпека для воріт Пуріниша була саме через стандартні положення у виконанні українців. Проте розпечатати ворота латвійців нашим хлопцям в першому таймі так і не вдалось, тож вся надія була на другу половину матчу.

В другому таймі команда України продовжувала утримувати ініціативу, та до вирішального удару справа так і не доходила. Найбільш напруженими видалися останні хвилини матчу, коли спочатку на 78-ій хвилині відзначитися могла команда Латвії, а за три хвилини черга була за Україною. Та удари жодної із команд не увінчались голом. Тож, ще одна нульова нічия для української команди.

Віктор Симчо вийшов на поле ближче до середини другого тайму і провів на полі майже півгодини.

Таким чином, збірна України після 2 матчів має у своєму активі 2 очки, зігравши внічию з Грецією та Латвією. Стільки ж очок має і наш грецький суперник, який зіграв внічию з командою Швеції. Команда Латвії має одне очко. Свій наступний поєдинок, підопічні Володимира Циткіна проведуть в понеділок, 29 вересня.


Чемпіонат Європи U-17 2014/2015. Кваліфікація
Група 5

Україна – Латвія – 0:0

Україна: Шевчук – Бондар, Шкіндер, Матвєєнко, Чеберко (Симчо, 62), Завійський, Калюжний (Кожушко, 72), Косовський, Микитин, Лісовий, Антонюк (Мочуляк, 41)

Латвія:Пуріниш – Балодис (Гайлис, 16), Волковецкий, Петерсонс, Рубезис, Яновський, Улдрікис (Хвойницький, 77), Мороз, Гринбергс, Ковальков(Ваганчукс, 41 ), Давиденков

Попередження: Завійський – Ковальков, Рубезис.


Категорія: на Закарпатті | Переглядів: 805 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: