Головна » Усі публікації » у світі » U-17: вольова перемога над Іраном (ФОТО)
22:39
U-17: вольова перемога над Іраном (ФОТО)
У четвер юнацька збірна України провела свій третій матч на міжнародному турнірі Асоціації «Білоруська федерація футболу» - Development Cup.

У четвер, 22 січня, юнацька збірна України провела свій третій матч на міжнародному турнірі Асоціації «Білоруська федерація футболу» - Development Cup.

«Синьо-жовті» у надскладному та результативному поєдинку обіграли команду Ірану з рахунком 3:2. Віктор Симчо на цей раз вийшов на заміну у другому таймі і прийняв участь у переможному камбеку.

Команда Володимира Циткіна, зважаючи на одне зароблене очко у двох останніх матчах на турнірі із командами Латвії та Грузії, випромінювала жагу до перемоги. Вже на 12-й хвилині матчу українці вийшли вперед у рахунку, автором забитого м’яча став Гранчар. Іранській команді знадобилося усього шість хвилин, аби Кохкан відновив паритет у зустрічі. Забивши по голу, команди залишили вирішення питання щодо перемоги у матчі на другу половину зустрічі.

Перші хвилини другого тайму стали врожайними на результативні атаки. Спочатку збірній Ірану завдяки зусиллям Хоссейнпура вдалося вдруге вразити ворота українців, але «синьо-жовті» не знітилися і у наступному епізоді після влучного удару Лісового повернули інтригу до матчу.

На 51-й хвилині збірна Ірану не скористалася чудовою можливістю завершити гру на свою користь, не реалізувавши пенальті. У підсумку, в останні хвилини поєдинку Антонюк, отримавши м’яч у штрафному майданчику після прострілу з правого флангу, відправив м’яч у дальній нижній кут воріт збірної Ірану.

Таким чином, українські юнаки зійдуться у протистоянні із однолітками з Чехії та Фінляндії у боротьбі за 7-9 місця на турнірі. Очні матчі між цими збірними пройдуть 23-25 січня.


Іран U-17 – Україна U-17 – 2:3

Голи: Кохкан (18), Хоссейнпур (42) – Гранчар (12), Лісовий (51), Антонюк (75)

На 51-й хвилині Кохкан (Іран U-17) не реалізував пенальті

Попередження: Шаріатіхамене, Наджафі - Лісовий

Україна: Гаврусевич (Шевчук, 41) – Гергель, Лісовий, Матвєєнко (к), Величенко (Антонюк, 64), Завінський (Д. Бондар, 49), Козак (Кожушко, 41), Дубінчак (Микитин, 57), М. Бондар, Іваночко (Шкіндер, 41), Гранчар (Симчо, 41)








Категорія: у світі | Переглядів: 791 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: