Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19. Дебютна перемога «Говерли»
08:05
U-19. Дебютна перемога «Говерли»
Ужгородці вдома переграють харківських однолітків у три м’ячі.

U-19. Дебютна перемога «Говерли» Після перших здобутих очків у минулому турі з луцькою «Волиню», юні говерляни вперше сходять з поля з переможним рахунком. Дісталось від наших хлопців «Металісту».

Два голи незадовго до завершення першої половини гри стали вирішальними у зустрічі. Спочатку відзначився Дмитро Антошин, а через три хвилини укріпив перевагу Максим Минайленко ударом з одинадцятиметрової позначки.

В середині другого тайму нападник ужгородців, який вийшов на заміну ще в першому таймі, Владислав Галац забив тертій гол команди.

Тепер на рахунку «Говерли» чотири очки, але вони продовжують йти на останньому місці, з невеликим відставанням від сусідів по таблиці.

У наступному турі закарпатці їдуть до одного з лідерів юніорської першості – дніпродзержинської «Сталі», яка йде на другому місці. А потім прийматимуть вдома, не менш сильну, моршинську «Скалу».


м. Ужгород, стадіон «Авангард»
глядачів: 100; +18С; поле: 3
 
Арбітр: Нізола Андрій 
Асистенти: Дарійчук Сергій, Ющишин Андрій 
4-й арбітр: Запрутняк Вадим
Спостерігач арбітражу ФФУ: Кошура Віктор

ФК «Говерла» Ужгород – ФК «Металіст» Харків 3:0

Голи: Антошин, 39, Минайленко, 42 ( з пен.), Галац, 63.

Говерла: Черепко Андрій, Боднар Василь, Будз Богдан, Гогерчак Руслан, Веждел Іван, Минайленко Максим, Рацин Дмитро (к), Шпак Олексій, Машталір Сергій, Бобик Сергій (Галац Владислав, 38), Антошин Дмитро (Лебідь Владислав, 87). 
Запасні: Дядюк Володимир, Філіп Андрій, Буда Пейтер-Пал.
Тренер: Слюсар Валентин.
 
Металіст: Дьяков Денис, Маліновський Назар (Зінов'єв Вадим, 73), Ключка Данило, Скаржинський Дмитро, Рамазанов Ремзі, Алієв Зекі, Стороженко Михайло (к) (Підручний Артур, 46), Безклубюк Микита, Єрмоленко Максим, Авер'янов Максим, Дехтяренко Ярослав. 
Запасні: Федак Владислав, Ткаченко Денис, Кузьмін Микита. 
Тренер: Ралюченко Сергій.
 
Попередження: Бобик, 35 – Маліновський, 41, Зінов'єв, 80, Авер'янов, 83.

 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 953 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: