Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19. Дев'ять голів від "Динамо" (ФОТО, ВІДЕО)
11:43
U-19. Дев'ять голів від "Динамо" (ФОТО, ВІДЕО)
Юнацька команда київського «Динамо» із рекордно розгромним рахунком перемогла ужгородців у матчі 17-го туру чемпіонату U-19.

U-19. Дев'ять голів від У 17-му турі Чемпіонату України U-19 київське «Динамо» приймало аутсайдера юнацької першості, ужгородську «Говерлу», яку очолює відомий у нещодавньому минулому футболіст, вихованець динамівської школи Валентин Слюсар.

Команда Унаї Мельгоси провела перший матч після майже місячної паузи. Нагадаємо, «Динамо» U-19 пропустило два календарних матчі чемпіонату U-19 через виклик цілого ряду гравців команди до збірної України U-19, яка брала участь у кваліфікації до юнацького ЧЄ-2016.

Ця гра відбулася у п’ятницю, раніше за інші, через те, що вже у вівторок «Динамо» U-19 проведе у Португалії вирішальний матч Юнацької ліги УЄФА у боротьбі за вихід групи.

Напевно, саме через те деякі гравці сьогодні провели по тайму. Адже жалітися на недостатньо якісну гру або результат в першому таймі Унаї Мельгосі сьогодні не довелося. «Динамо» з перших хвилин закрило «Говерлу» на її половині поля і дуже швидко, вже на п’ятій хвилині відкрило рахунок. Гол вийшов ефектним – Шапаренко замкнув навіс до штарфного ударом через себе!

А після перших десяти хвилин оборона «Говерли» розсипалася немов картковий будинок, і до 20-ї хвилини рахунок став непристойним. Спершу Шарило розписався у воротах після дальнього удару, за кілька хвилин Кравченко зі штрафного з далекої відстані закинув третій м’яч у ворота, а ще через кілька хвилин Шарило оформив дубль, напевно, один із найшвидших у своїй кар’єрі.

Наставник гостей знайшов причину такого голепаду у грі Будза, замінивши його ще у середині першого тайму, і до перерви м’ячі у ворота «Говерли» більше не залітали. Динамівці продовжили погром суперника вже у другій частині другого тайму, після того, як відбулися заміни, відвантаживши у ворота «Говерли» ще п’ять м’ячів.

Ще один дубль оформив Русин, який з’явився на полі по перерві. До слова, це лише третя гра Назарія у цьому сезоні, і свій перший гол він забив також у ворота «Говерли» у матчі першого кола. А свій дебютний гол за команду забив Мирослав Мазур.


«Динамо» - «Говерла» 9:0

Голи: Шапаренко (5), Шарило (13, 20), Кравченко (16), Масалов (66), Козак (77), Русин (82, 90), Мазур (85)

«Динамо»: Маханьков, Дубінчак (Бабан, 62), Кошелєв, Мазур, Кравченко, Масалов, Калюжний (К) (Симчо, 46), Козак, Шапаренко (Смирний, 62), Шарило (Русин, 46), Вантух.
Запасні: Герасименко, Чоботенко.
Тренер - Унаї Мельгоса

«Говерла»: Дядюк, Боднар, Будз (Федак, 23), Веждел, Буда (Хміль, 64), Дрозд, Рацин (К), Шпак, Бобик, Машталір, Галац.
Запасні: Блох, Філіп.
Тренер - Валентин Слюсар.

Попередження: Вантух (59), Козак (65) – Федак (31)
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться тут.
ВІДЕО з матчу дивіться тут.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1112 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: