Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Динамівці легко переграють ужгородців (ФОТО)
20:11
U-19: Динамівці легко переграють ужгородців (ФОТО)
У матчі другого туру чемпіонату України U-19 юніори місцевої Говерли не змогли стримати київських гостей.

У матчі другого туру чемпіонату України U-19 юніори місцевої Говерли не змогли стримати київських гостей.

З самого старту гості захопили контроль над м’ячем, змушуючи ужгородців відходити назад великими силами.

У першу десятихвилинку гості мали хорошу можливість відкрити рахунок та удар з лінії штрафної пройшов значно вище. Та вже на 13-ій хвилині стрімкий прорив правим краєм закінчився прострілом від Алексеєва на Козака, який без перешкод переправив круглого у сітку воріт.

У Говерли був шанс забити з штрафного з 17 метрів та Лебедь не поцілив у рамку. На 20-ій хвилині місцевий вихованець Віктор Симчо, який виступає за киян, після підбору перед штрафною прицільно пробивав у ближній кут та за господарів зіграла стійка. Після передачі у карну зону говерлян, Микита Кравченко випередив воротаря і перекинув його, але засильно.

Небезпечно пробивав найкращий гравець ДЮФЛУ (U-17) минулого сезону Артем Козак, та в останній момент цей удар заблокували. Остання атака залишилась за господарями: після діагональної передачі Лебедь сильно пробив з 17 метрів та Маханьков зіграв надійно.

По перерві тиск динамівців тільки збільшився. За перші п’ять хвилин Козак змусив два рази продемонструвати всю свою майстерність Блоха. Удар Шапаренка кіпер Говерли теж відбив. А от після подачі Кравченка з правого краю, Симчо залишившись один на дальньому куті штрафної чітко пробив мимо воротаря та Руслан Гогерчак виніс м’яч з самої лінії.

На 71-ій хвилині кияни легко пройшли оборону суперника по центру, після чого Алексеєв асистував Шапаренку, який замкнув простріл партнера.

Хоча спека однаково жарила всіх та говерляни помітно підсіли після години гри. Дедалі частіше втрачаючи м’яч у простих ситуаціях, виносячи його подалі вперед, де зачепитися було нікому. За дванадцять хвилин до завершення захисник динамівців зі своєї половини поля головою відправив круглого сильно вперед, де швидшим за ужгородських захисників виявися свіжий Назар Русин, який вибіг на ворота і переграв Блоха.

Іспанський наставник столичних футболістів весь матч, за допомогою свого перекладача, підсказував своїм підопічним шукати "коридори" і "простір", і як бачимо це їм добре вдавалось.

Найкрасивішим став четвертий гол на 89-ій хвилині, коли крайній захисник команди Унаї Мельгоси Дубінчак з 21 метру з лівого краю, сильно і невідпорно пробив у дальній кут.

Вже у додатковий час гравці Говерли все ж таки спромоглися довести атаку до удару. Стефан Федак на правому фланзі розібрався з двома опонентами і виконав подачу. Захисники синьо-білих не змогли винести круглого, а Дмитро Рацин в один дотик переправив шкіряного за призначенням.

Підопічні Слюсара програють вдома вдруге поспіль, динамівці реабілітуються за поразку від олександрійців.


Стадіон "Авангард" (Мукачево)
Температура +35
Глядачів - 400

"Говерла" (Ужгород) - "Динамо" (Київ) - 1:4 (0:1)

Голи: Рацин 90+1 - Козак 13, Шапаренко 71, Русин 77, Дубінчак 89

"Говерла": Блох, Федак, Гогеочак, Минайленко, Боднар, Лебідь, Машталір (Веждел 59), Дрозд, Рацин (к),Антошин (Філіп 74), Галац (Шпак 26).
Запасні: Дядюк, Бобик, Будз, Чізмар.
Тренер - Валентин Слюсар

"Динамо": Маханьков, Ярмоленко, Чоботенко, Бабан (Кошелєв 79), Дубінчак, Калюжний (к), Кравченко, Шапаренко, Козак (Мочуляк 69), Симчо, Алєксеєв (Русин 74).
Запасні: Фастов, Мазур, Вантух, Лісовий.
Тренер - Соррілья Унаї Мальгоса
Тарас Галушка

ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу Ви можете переглянути на офіційній сторінці Вконтакте.

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1387 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: