Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19. «Динамо» - «Говерла» - 7:0
20:49
U-19. «Динамо» - «Говерла» - 7:0
Цього тижня київське «Динамо» та ужгородська «Говерла» зустрінуться тричі.

Цього тижня київське «Динамо» та ужгородська «Говерла» зустрінуться тричі.

Матч основних складів відбудеться у суботу, у цей же день йому передуватиме зустріч молодіжних команд, а першими між собою зіграли команди U-19, яким також випало зустрітись на цьому тижні.

Весь матч пройшов за відчутної переваги підопічних Вісенте Гомеса та Юрія Леня. «Біло-сині» з перших же хвилин почали втілювати свою перевагу у голи. На четвертій хвилині Ігор Нечай по правому флангу прорвався до штрафного майданчика гостей та відпасував у центр на Олексія Щебетуна, який і відкрив рахунок у зустрічі.

Другого голу довго очікувати не довелося. На 15-й хвилині ще одну швидку атаку динамівців точним ударом завершив Павло Оріховський. За кілька хвилин довести рахунок до розгромного міг Нечай, проте не зумів переграти голкіпера, вийшовши майже сам на сам.

Тренер ужгородців, відомий у минулому футболіст, вихованець школи київського «Динамо», який найбільших успіхів досяг, граючи у харківському «Металісті», Валентин Слюсар, вдався до ранньої заміни. Втім, це не врятувало гостей, і на 26-й хвилині Погоріляк виймав м’яч із сітки воріт втретє, коли Дубінчаку вдався хороший удар з гострого кута.

За кілька хвилин Оріховський ледь не травмував голкіпера, направивши м’яч прямо в нього після прострілу Нечая. Проте незабаром комбінація повторилась, і після прострілу з правого флангу Оріховський випередив захисників гостей і у дотик пробив під поперечину.

Справу було вирішено, і у другому таймі тренерський штаб «біло-синіх» вдався до ряду замін, випустивши всіх гравців, що перебували у заявці на гру. Ігровий час отримав і запасний голкіпер Володимир Маханьков, який, як і його колега по амплуа і партнер по команді, Дмитро Фастов, відіграв на нуль. Втім обидва голкіпера майже не мали роботи упродовж матчу – більшу частину часу м’яч контролювали «біло-сині», гості зрідка намагались контратакувати, проте так і не створили жодного небезпечного моменту.

Натомість динамівці по перерві відзначились ще тричі. Причому усі три м’ячі забив Олександр Шарило, який став справжнім героєм другого тайму, провівши на полі трохи більше, ніж півгодини. У підсумку 7:0 – найбільша перемога у цьому сезоні чемпіонату U-19 серед усіх груп.


Чемпіонат U-19. Група А. 9-й тур

«Динамо» - «Говерла» - 7:0 (4:0)

Голи: Щебетун (4), Оріховський (15, 36), Дубінчак (26), Шарило (67, 76, 82).

Чапаївка, НТБ «Динамо». 100 глядачів

«Динамо»: 1.Фастов (12.Маханьков, 55) – 18.Тимчик ((2.Нестеренко А., 55), 3.Чоботенко (к) (13.Норенков, 67), 15.Масалов, 4.Дубінчак – 5.Приймак (14.Лапа, 52), 6.Шепелєв (9.Яровий, 46), 8.Оріховський, 11.Нечай (19.Удод, 61), 7.Тарануха – 10.Щебетун (17.Шарило, 59).

«Говерла»: 1.Погоріляк, 2.Гей, 16.Ряшко (к), 5.Беца (15.Ганич, 79), 13.Костак, 10.Тома, 3.Махнєв (17.Рацин, 26), 11.Сегедій, 7.Павлич, 18.Тищук (4.Буксар, 88), 14.Варваринець В. (6.Варваринець І., 66).

Попередження: Масалов (66) – Беца (71)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 732 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: