Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Дніпро" вдома переграє ужгородців
22:36
U-19: "Дніпро" вдома переграє ужгородців
Підопічні Олександра Поклонського у не простому матчі добилися перемоги над закарпатською комнадою.

U-19: З перших хвилин здавалося, що питання взяття воріт Андрія Черепко є справою часу. Гості деколи в повному складі опинялися за лінією м'яча, і «Дніпру» не знадобилося багато часу для того щоб створити першу гольову можливість.

 На 10-й хвилині після гарного відбору м'яча на половині поля «Говерли» ігровий снаряд був доставлений до її лінії штрафної, звідки Шаповалов поперечною передачею вивів на удар Болокана, проте форвард схибив з 16-ти метрів. Через дві хвилини вже Шаповалов міг відзначитися, але не зумів замкнути з кількох метрів прострільну передачу зі штрафного.
 
Не зумівши організувати гольовий дебют, дніпряни перейшли на обстріл воріт суперника з середньої і з дальньої дистанцій, і ця тактика ледь не виправдалася. У середині тайму спочатку Черепко насилу впорався з пострілом Луньова, а коли з-за меж штрафного майданчика пробив Назарін, на допомогу голкіперу прийшла стійка воріт.
 
А ось потім закарпатці приспобились до атакуючих дій синьо-біло-блакитних і до свистка на перерву Дмитра Денисюка дозволили їм створити лише один момент, коли Луньов навісив на 11-метрову позначку, а після удару головою звідти Чеберка, м'яч парашутом опустився на поперечину.
 
У перерві тренерським штабом «Дніпра» прогнозовано були проведені заміни, і вони в підсумку позначилися на результаті матчу найбезпосереднішим чином, оскільки в активі гравців, які вийшли на поле, Ільїна та Леднєва гол і результативна передача відповідно.

Останньому вдалась хороша діагональна передача метрів на 40 до лінії штрафної в розрахунку на ривок Луньова. Максиму своїм виходом з воріт намагався перешкодити голкіпер, але епізод закінчився тим, що хавбек «Дніпра» попросту проштовхнув сферу повз нього. Трапилося це на 49-й хвилині, а через чотирнадцять хвилин шикарний пас теж по діагоналі, але вже низом, Ільїну віддав Єгор Назарін. І в цьому епізоді не кращим чином зіграв страж воріт «Говерли», який був першим на м'ячі, але несподівано не зафіксував його в руках, і Олег цілком міг увійти з ігровим снарядом в ворота пішки.
 
Надалі дніпряни цілком могли довести рахунок і до великого. До успіху були близькі Болокан, Довгий, Ледньов, проте перевага господарів у два м'ячі залишився непорушною, і його в принципі теж можна розглядати як закономірний підсумок зустрічі. 


25 жовтня. 13 тур. Новомосковськ. Стадіон «Металург». +9 Градусів. 200 глядачів.
 
Арбітр: Дмитро Денисюк (Київська область)
Асистенти: Павло Почепецький (Дніпропетровськ), Олексій Гавеля (Кривий Ріг).
Резервний арбітр: Андрій Семенов (Дніпропетровськ).
Директор матчу ФФУ: Сергій Морозов (Миколаїв).
 
ФК «Дніпро» - ФК «Говерла» 2:0

Голи: Луньов, 49, Ільїн, 63.
 
«Дніпро» (U-19):  Злотарь Кирило, Радульський Володимир, Гудзь Станіслав, Карась Данило  (Веремеєв Владислав, 80), Бондар Дмитро, Єсип Максим (Ільїн Олег, 46), Шаповалов Святослав (Ледньов Богдан 46), Луньов Максим, Чеберко Євген (Будняк Іван, 77), Назаріна Єгор, Болокан Дмитро (Довгий Ярослав, 70).
Запасні: Корчебний Володимир.
Головний тренер: Олександр Поклонський.
 
«Говерла» (U-19): Черепко Андрій, Боднар Василь, Дрозд Юрій, Гогерчак Руслан, Веждел Іван, Минайленко Максим,  Рацин Дмитро, Шпак Олексій, Машталір Сергій, Федак Стефан (Галац Владислав, 46), Антошин Дмитро (Буда Пейтер-Пал, 50).
Запасний: Дядюк Володимир.
Головний тренер: Валентин Слюсар.
 
Попереджений: Минайленко, 59.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 1072 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: