Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: «Говерла» мінімально поступається в Полтаві
12:50
U-19: «Говерла» мінімально поступається в Полтаві
Полтавська команда більше володіла м'ячем, але перевага в результат не перетворювалося.

Полтавська команда більше володіла м'ячем, але дивідентів це їм не приносило.

"Говерла" змогла забити після контратаки. Крістіан Сегедій відкрив рахунок у матчі - 0:1. Під кінець тайму команди могли обмінятися голами у роздягальню. Авраменко на дальній штанзі не вистачило сантиметрів, щоб зрівняти рахунок. Ужгородці одразу відповіли - Нурієв потужним ударом побпав у поперечину.

На початку другого тайму полтавчанам вдалося зрівняти рахунок. Авраменко замкнув навіс зліва ударом головою в падінні - 1:1. Змогли полтавці подвоїти перевагу. Рудик обійшов двох і точно пробив у дальній кут. М'яч від штанги залетів у ворота - 2:1.

Далі полтавці перехопили ініціативу, маючи пару непоганих моментів. На 79-й хвилині Авраменко знову міг забити, але захисники вчасно блокував удар. Міг забивати в додатковий час Голів, але, вийшовши віч-на-віч з воротарем, змарнував свою нагоду.

- Ми володіли перевагою, проте в кінці першого тайму суперник забив гол і мав ще один шанс - каже після матчу Олександр Омельчук.

- Добре, що після 1 тайму в роздягальні ми переговорили і вже у другому таймі контролювали гру. Мали ще кілька моментів, які треба було реалізовувати і не доводити матч до "валідольної" кінцівки.

U-19: «Ворскла» - «Говерла» - 2:1

Голи: Авраменко, 55; Рудик, 72 - Сегедій, 42.

«Говерла»: Погоріляк, Реутов, Ількович, Грабчак, Павлич (Ковчар, 74), Шведюк (Коваль, 79), Русин, Сегедій, Варваринець (Добровольський, 67), Тома (к.), Нурієв.

Запасні: Пахомов, Переш.

Старший тренер: Валентин Слюсар.
Джерело

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 838 | Додав: Лобда | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: