Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" перемагає в Олександрії (ФОТО) (ВІДЕО)
20:58
U-19: "Говерла" перемагає в Олександрії (ФОТО) (ВІДЕО)
У 15 турі чемпіонату України U-19 на штучному полі спорткомплексу «Ніка» в Олександрії зустрічалися команди з глибини турнірної таблиці.

U-19: Так, ФК «Олександрія» посідав 13 місце з 12 очками, а ФК «Говерла» займав останню – 16 позицію, набравши лише 4 залікових бали. І якщо, з огляду на це, побачити блискучий футбол в виконанні цих суперників ми не очікували, то на цікавий безкомпромісний та бойовий поєдинок цілком сподівалися. Тим більше, що це була остання гра першого кола цього чемпіонату. Скажіть, будь ласка, а кому не хочеться завершити перше коло на мажорній ноті? Отож! Тому і слідкуємо уважно, що відбувалося на полі.

Але спочатку про таке. На превеликий жаль, не побачили ми у складі господарів поля капітана команди Кирила Прокопчука, якого нізащо вилучив з поля одіозний арбітр Андрій Нізола з Івано-Франківська у грі минулого туру у Запоріжжі. Це суттєва втрата для олександрійців…

Про перші 10 хвилин матчу писати немає чого. Команди грали, як грали, а трибуни, відверто кажучи, нудьгували. Та на 11-й хвилині, після подачі корнера з правого флангу Микитою Сентябовим, «круглий» відлетів до капітана команди Владислава Шкіндера, що знаходився за межами карного майданчика. Влад потужно пробив, та м’яч пролетів повз ворота Андрія Черепка з «Говерли».

Алаверди від приїжджих послідувало відразу. На 12-й – двадцять шостий номер гостей Дмитро Антошин, отримав передачу з правого флангу и в один дотик перевів «сферу» у сітку воріт Андрія Бубенцова. Рахунок стає 0:1.

Такий хід подій «городянам» не міг, навіть, приснитися у страшному сні, тому вони  виглядали дещо розгубленими. Та треба було відіграватися, як-не-як, а гра-то домашня! І на 17-й хвилині Микита Сентябов зряче б’є у площину воріт з кута штрафного майданчика. М'яч летів у верхній кут та чудово зіграв голкіпер Андрій Черепко. Намагався виправить ситуацію і тандем Михайло Зайчук – Сергій Райлян. На 29-й Михайло Зайчук зробив філігранну передачу у центр штрафного майданчика, але Сергій Райлян якось незручно прийняв м’яч і момент було втрачено. А на 36-й – вже Сергій Райлян буквально з кута воротарського майданчика відкинув «шкіряного» назад під удар Михайлу Зайчуку, але, як на зло, м’яч зрізався у нього з ноги.

А от ужгородцям щастило. Це справді був їх день. На 42-й хвилині, після відвертої помилки «трикольорових» у захисті, капітан «Говерли» Дмитро Рацин вивів на ударну позицію Сергія Машталіра і той холоднокровно, я би сказав, спокійно відправив м’яч в нижній  кут воріт – 0:2. З таким рахунком команди і відправились на перерву.  

Чесно кажучи, у другому таймі особисто я розраховував на камбек своєї улюбленої команди. Бо і мені дуже хотілося завершити перше коло на мажорній ноті. Впевнений, що і наші вболівальники хотіли того ж, що і я. Та, на жаль, не судилося. Картина гри у другому таймі не змінилася. Голів ми більше не побачили і зустріч завершилася переконливою перемогою «Говерли», яка, мабуть, сильніше хотіла перемоги і була більше під неї «заточена».


10.11.2015 р., 13-00, культурно-спортивний комплекс «Ніка», Олександрія
200 глядачів,  + 5 С°, оцінка поля – 4

Головний арбітр – Титов О.І. (Донецьк)
Асистенти арбітра – Запороженко Д.І. (Запоріжжя), Білорус М.О. (Черкаси)
4-й арбітр – Федан Д.В. (Олександрія)
Спостерігач арбітражу – Головко В.В. (Дніпропетровськ)

ФК "Олександрія" (U-19) - "Говерла" Ужгород (U-19) 0:2

Голи: Антошин, 12, Машталір, 42.

Олександрія»: Бубенцов, Шкіндер – к/к, Бариляк, Гаврушко, Векляк, Гришкін, Гура (Максимець, 60), Сентябов (Савошко, 70), Костенко (Литвяк, 70), Зайчук (Єременко, 55), Райлян
Запасні: Гаврусевич, Лобода, Степаненко
Ст. тренер – С.Лактіонов

«Говерла»: Черепко, Будз (Буда, 46), Гогерчак, Федак (Веждел, 76), Боднар, Дрозд, Рацин – к/к, Галац, Шпак, Машталір,  Антошин (Бобик, 57)
Запасні: Блох, Філіп, Кноблох, Лебідь
Ст.тренер – В.Слюсар

Попередження: Бобик, 90+2. ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на тут.


 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 958 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: