Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" поступається львівським "Карпатам"
09:24
U-19: "Говерла" поступається львівським "Карпатам"
10 вересня ужгородський клуб на виїзді протистояв львівським «Карпатам».

U-19: Непростий поєдинок очікував «Говерлу» у Раві-Руській де у рамках 7-го туру молодіжної першості U-19 закарпатцям протистояли львівські «Карпати».

«Карпати» до цього поєдинку були в середині турнірної таблиці займаючи 9 сходинку. У шести матчах львів’яни здобули дві перемоги, одну нічию та три поразки. Ужгородці замикають турнірну таблицю та є відвертим аутсайдером чемпіонату. Шість матчів – шість поразок.

Дива несталось і цього разу. «Карпати» активно наступали на протязі всього першого тайму, до слова оборона ужгородців цього разу грала майже відмінно. Проте одного разу все ж таки провалилась. Лебедь наважився на дальній удар із-за меж штрафного майданчика, кіпер ведмедів до удару готовий не був  -1:0. На початку другого тайму леви забили вдруге. Карпенко прорвався по центру, увійшов в штрафний майданчик та наважився на удар, який заблокували оборонці, проте гравець «Карпат» зіграв успішно на добиванні – 2:0.

Ужгородці відповіли голом в середині другого тайму. Антошин зумів обіграти кіпера львів’ян та забити в пусті ворота. «Карпати» після пропущеного голу дещо втратили ініціативу в матчі, проте ужгородці скористатись цим не змогли.

«Карпати» натомість зібрались та відповіли на пропущенний м’яч ще двома голоми. Спочатку Войтович обігравши декількох гравців «Говерли» зіграв в стіночку з партнером і одразу пробив 3:1. В кінці зустрічі Микитин зіграв на добиванні та довів матч до розгрому.

«Карпати» здобувають три очки та підіймаються в турнірній таблиці. А от ужгородцям потрібно знаходити свою гру та підійматись з «дна» турнірки.


7-й тур. 10.09.2015, 15:00.
«Локомотив», Рава-Руська. Сонячно. +20°С

Арбітр – Андрій Нізола (Івано-Франківськ).
Асистенти арбітра: Михайло Юхименко (Луцьк), Володимир Федунець (Тернопіль). 
Четвертий арбітр – Ярослав Біць (Львів). 
Спостерігач арбітражу – Євген Павленко (Київ).


«Карпати» – «Говерла» 4:1 (1:0)

Голи: Лебедь, 23, Карпенко, 47, Войтович, 82, Микитин, 88 – Антошин, 76.

«Карпати»: Данилів, Лебеденко, Скотаренко, Олійник, Завінський, Якимів (Шарабура, 83), Вербний (Толочко, 52), Лебедь, Микитин, Саутін (Войтович, 57), Карпенко.
Запасні: Стецьків, Погорілий, Валенко.
Тренер – Андрій Тлумак.

«Говерла»: Дядюк, Боднар, Гогерчак, Дрозд (Машталір, 40), Федак, Рацин, Антошин, Шпак, Лебідь (Бобик, 46), Галац, Чізмар (Філіп, 80).
Запасні: Черепко, Кноблох, Пінковський.
Тренер – Валентин Слюсар.

Попередження: Вербний, 16, Лебеденко, 21 – Гогерчак, 57, Галац, 62, Антошин, 70.
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 896 | Додав: lobda | Рейтинг: 4.5/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: