Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: "Говерла" поступається у Запоріжжі (ФОТО)
23:54
U-19: "Говерла" поступається у Запоріжжі (ФОТО)
"Металург" U-19 впевнено обіграв юніорів ужгородської «Говерли».

U-19:
У 16-турі металургівські юніори приймали вдома головного аутсайдера чемпіонату - ужгородську «Говерлу». Тому фаворитами зустрічі ще до стартового свистка були саме «металурги». Справа залишалася за малим - підтвердити статус фаворита на полі. Запорожці, до слова, довго не розгойдувалися і з перших же хвилин поєдинку почали активно атакувати. Господарі домінували на полі і швидко відвантажили супернику три м'ячі.
 
Все почалося з дальнього точного удару у виконанні Владислава Ігнатьєва. На 10 хвилині матчу півзахисник, наблизившись до штрафного, потужно пробив по воротах - без шансів для воротаря - 1: 0. Незабаром Ігнатьєв збільшив і свій бомбардирський рахунок, і перевагу своєї команди. Отримавши дальню передачу від Єгора Шалфеєва, Ігнатьєв вийшов один на один з воротарем «Говерли» і холоднокровно переграв його - 2:0.
 
Пізніше автор точної передачі відзначився і сам. Це сталося на 25 хвилині, коли Ахмед Алібеков увірвався справа в штрафну і прострілив вздовж воріт. На дальню штангу в цей момент набігав Єгор Шалфеєв, який ударом в дотик відправив м'яч у сітку - 3:0.
 
Незважаючи на повну перевагу господарів, гостям вдалося відіграти один м'яч ще до перерви. У цьому їм допоміг стандарт біля воріт запорожців. На 44 хвилині півзахисник Дмитро Рацин зі штрафного пробив дуже небезпечно, але його удар Микита Зеленський парирував. На жаль, м'яч від рук голкіпера влучив прямо в ноги Максиму Минайленку. Ужгородець не забарився і буквально з двох метрів розстріляв ворота - 3:1.
 
Після перерви фортуна вирішила піднести «Говерлі» ще один шанс. На 55 хвилині другу жовту картку отримав Владислав Ігнатьєв. Втім, граючи в меншості, господарі не зменшили обертів і продовжили атакувати. Підтвердженням цьому став четвертий м'яч у ворота ужгородців. Станіслав Нечипоренко, який зявився з лави запасних, з правого флангу навісив у штрафну, де навіс ударом головою точно замкнув Ахмед Алібеков - 4:1.
 
Але добути розгромну перемогу запорожці так і не змогли. Виною всьому прикра помилка наприкінці матчу. На 85 хвилині воротар запоріжців не зміг як слід прийняти відпасований назад м'яч, і дозволив Владиславу Галацу себе обікрасти - 4:2. Цей рахунок і був зафіксований фінальним свистком арбітра. 

Закарпатці грали другий матч за два дні. І як і в попередньому виїзному поєдинку у Олександрії знову забили два гола, однак на цей раз залишились без очків.


12.11.2015. НТБ ФК «Металург». 75 глядачів
 
Арбітр - Олексій Деревінський (Київ)
 
«Металург» U-19 - «Говерла» U-19 - 4:2
 
Голи: Ігнатьєв,10,18, Шавлеєв, 25, Алібеков, 67 - Минайленко, 44, Галац, 85.
 
«Металург»: Зеленський, Соколюк, Кравченко (Сич, 70), Отрошко, Величенко, Некрасов, Хамелюк, Ігнатьєв, шавлії (Нечипоренко, 46), Алібеков, Троянів (Середа, 46)
Запас: Шевчук
Старший тренер - Володимир Шаповалов
 
«Говерла»: Черепко (Блох, 9), Боднар, Федак (Буда, 40), Веждел, Минайленко, Дрозд, Рацин (Філіп, 80), Машталір, Галац, Шпак (Гогерчак, 58), Антошин (Будз, 76)
Запас: Кноблох
Старший тренер - Валентин Слюсар
 
Попередження: Ігнатьєв, 21, Хамелюк, 43, Нечипоренко, 65.
 
Вилучення: Ігнатьєв, 55, (друге попередження)
ФОТОРЕПОРТАЖ з матчу дивіться на тут.
 
Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 710 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: