Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Говерла та Олімпік знову грають внічию
21:27
U-19: Говерла та Олімпік знову грають внічию
В останньому матчі цього сезону ужгородські юніори приймали однолітків донецького Олімпіка.

В останньому матчі цього сезону ужгородські юніори приймали однолітків донецького Олімпіка.

У першій зустрічі між цими командами, у Києві, була зафіксована нічия 1:1. У звітному поєдинку футболісти знову розписали мирову.

У першому таймі ініціативою володіли господарі, вони більше контролювали м'яч, більше атакували, більше наносили ударів по воротах. Не дивно, що після такого, юні закарпатці повели в рахунку, на 32 хвилині після плутанини в захисних порядках «олімпійців», Дмитро Рацин вийшов на побачення з Філатовим і без зусиль переграв голкіпера донеччан. Частину першого тайму команди провели з мінімальною кількістю моментів.

У дебюті другого тайму, після подачі кутового Соломкіна і зрізки захисника господарів, Щасливців класним ударом вразив дев'ятку воріт «ведмедів». Обидві команда дуже хотіли виграти матч: боролися, старалися, але в кінці матчу позначилася втома. В результаті - закономірна нічия.

У підсумку, юніори Говерли зайняли останнє місце у своїй другій групі, з трьома пунктами, які здобули завдяки трьом нічиям. За весь сезон закарпатці відіграли 24 матчі, з яких 2 виграли, 3 нічиї та 19 поразок. 19 мячів забито та 88 пропущено.


Арбітр: Романюк Анастасія
Асистенти: Семанюк Тарас, Юхименко Михайло
4-й арбітр: Митровський Михайло

10 червня 2015. Мукачево. 12:00.
Стадіон «Авангард». 100 глядачів.

U-19: «Говерла» - «Олімпік» - 1:1

Голи: Рацин, 32 - Щасливців, 49.

Говрела: Дядюк, Костак, Гогерчак, Беца, Ганич, Тома (к), Шольц, Ваврваринець (Хміль, 32), Горняк, Рацин (Кноблох, 77), Нурієв.
Запасні: Цветков, Буда, Русин, Трачук, Коваль.
Тренер: Валентин Слюсар

Олімпік: Філатов, Пісковий, Щасливців, А. Касьяненко, Афанасьєв (Глиняний, 61), Романов (Чанакал, 54), Шевченко (Янков, 46), Хомутов, Пуди (Бугай, 70), Жмакіна (Соломкіна, 46), Бєлєнький
Тренер: Ігор Климовський

Попередження: Нурієв (58) - Шевченко (30), Пуди (73)

Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 833 | Додав: lobda | Рейтинг: 3.0/2
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: