Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19: Пенальтійна нічия Говерли з Олімпіком
09:07
U-19: Пенальтійна нічия Говерли з Олімпіком
В рамках 7 туру чемпіонату України U-19 донецький «Олімпік» в Білій Церкві на стадіоні «Зміна» зустрівся з ужгородсько. «Говерлою».

В рамках 7 туру чемпіонату України U-19 у групі «2» донецький «Олімпік» в Білій Церкві на стадіоні «Зміна» зустрівся з однолітками з ужгородської «Говерли».

Цей матч підопічні Ігоря Климовського зіграли внічию, хоча по грі вправі були розраховувати на більше.

Перший тайм пройшов повністю під контролем донеччан, які створили велику кількість моментів, але на жаль, вони не були реалізовані. До 35-ї хвилини матчу «Говерла» не могла навіть наблизитися до воріт «олімпійців».

Відзначимо, що з боку суддівської бригади, яка обслуговує матч, було допущено багато помилок, від яких постраждали саме донеччани. Навіть 100-відсотковий пенальті у ворота ужгородців, який чітко реалізував Станіслав Беленький, був призначений після довгих дебатів.

Другий тайм також пройшов під диктовку «Олімпіка», але фол у своєму штрафному привів до гола з пенальті. Донеччани накрутили темп, продовжили створювати моменти. І заробили чистий 11-метровий. Однак арбітри, як кажуть, і оком не повели, продовживши не помічати очевидного. Після такої несправедливості на поле спалахнула бійка між командами, за що «олімпієць» Жмакін вже на третій компенсованій хвилині отримав червону картку і був вилучений з поля.


Арбітр: Катерина Зора (Київ)
Асистенти: Ардашева Олександра, Остапчук Василь
4-й арбітр: Арановський Віктор
Інспектор ФФУ: Коваль Олег

22 квітня. Біла Церква. 13.00. Стадіон «Зміна». 100 глядачів.

U19 «Олімпік» - «Говерла» - 1:1 (1:0)

Голи: Біленький (42, з пенальті) - Варваринець (87, з пенальті)

Олімпік: Котляров, Чанокал, Щасливців, Цимбалюк, А.Касьяненко (Афанасьєв, 69), Н.Косяненко, Шевченко, В. Хомутов (Янков, 71), Бєлєнький, Пуди, Соломкіна (Жмакін, 63 ).
Запасні: Філатов, Русанов.
Тренер: Ігор Климовський.

Говерла: Погоріляк, Беца, Костак, Гогерчак, Сегедій, Коваль В., Рацин, Горняк Варваринець В. (Буда, 90+3), Тома, Кноблох.
Запасні: Цвєтков, І. Варваринець, Хміль, Буда, П. Коваль, Ганич.
Тренер: Валентин Слюсар.

Попередження: В. Хомутов (25), А. Касьяненко (68), Цимбалюк (86) - Рацин (25), Тома (50), Погоріляк (90+3).

Вилучення: Жмакін (90+3)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 799 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: