Головна » Усі публікації » Чемпіонат України » U-19. Переконлива перемога Металурга Д над ужгородцями
22:49
U-19. Переконлива перемога Металурга Д над ужгородцями
У перенесеному матчі 13-го туру Першості U-19 з ужгородською «Говерлою», юніори «Металурга» Д очікувано записали в актив три пункти.

У перенесеному матчі 13-го туру Першості U-19 з ужгородською «Говерлою», юніори донецького «Металурга» очікувано записали в актив три пункти.

У перенесеному матчі 13-го туру Першості U-19 з ужгородською «Говерлою», юніори донецького «Металурга» очікувано записали в актив три пункти, знявши всі питання про переможця гри в перші півгодини матчу.

Підопічні Егіше Мелікяна в першій третині матчу відвантажили у ворота ужгородців п'ять м'ячів. В цілому, голи в цьому матчі забивалися на будь-який смак: ударами здалеку, після витончених комбінацій і просто після невимушених помилок оборони «Говерли».

Перераховувати їх все, думається - не така нагальна задача. Досить поглянути на статистику: 13 гольових моментів, 3 попадання в каркас воріт, 14 ударів по воротах, 9 з яких виявилися для юніорів «Металурга» результативними. Один з найбільш показових епізодів гри - блискавична триходівка: Данієлян-Кушнаренко- Копитов, що завершилася точним ударом останнього. Чому акцентуємо увагу на цьому епізоді? Буквально хвилиною раніше центрбек Артур Данієлян і воротар Дмитро Глоба влаштували поблизу власної воротарської перепасовку. Вона ледь не завершилася для донецької команди локальною помаркою. І тут на авансцену вийшло тренерське управління грою. Отримавши прочухана з лавочки, Данієлян без страху і докору пішов на перехоплення у другій зоні, відрізавши групу гравців «Говерли» при переході з оборони в атаку. Далі - класика. Точна передача у фланг, простріл Богдана Кушнаренко і форвард Дмитро Копитов оформляє 4 м'яч команди в грі. Ще один показовий момент активність крайніх захисників: того ж Ярослава Сторчило, що оформив у грі дубль (борознив бровку, вдало взаємодіяв з партнерами).

Словом, рахунок підсумковий виявився в результаті дуже великим, але ніхто в хмарах не літає. Проміжне перше місце в підгрупі 2 після цієї гри додає оптимізму. Але куди важливіше командний прогрес. І тут варто сказати, хлопці 1998-й роки народження ростуть, команда вдосконалюється, попутно встигаючи вирішувати поточні турнірні завдання (хоча це не самоціль, адже головне в юніорському футболі інше - виховання талановитих гравців з прицілом під дубль і першу команду). І щось підказує, що шлях обрано правильний, і вже не за горами час, коли нинішнім хлопцям у молодіжному складі «Металурга» доведеться неабияк попітніти в боротьбі за місце під сонцем. Крім усього іншого, футбол - школа виживання, і в конкурентній боротьбі виживає найсильніший.


Першість України U-19. Група 2. 13-й тур

село Лютіж. Стадіон «Діназ». 50 глядачів. + 34 градуси

«Металург» (Донецьк) - «Говерла» (Ужгород) - 9:2 (6:0)

Голи: 1:0 Месхі (3), 2:0 Сторчило (8), 3:0 Копитов (20), 4:0 Єсаулов (23), 5:0 Данієлян (28), 6:0 Кушнаренко (45), 7:0 Костенко (47), 8:0 Сторчило (74), 9:0 Турко (84), 9:1 Рацин (85), 9:2 Рацин (87).

«Металург»: Глоба (Овсяник, 49), Сторчило, Данієлян (Мицик, 69), Савін, Плутенко, Месхі (к) (Антошин, 48), Ульянов (Черних, 63), Єсаулов (Литовченко, 53), Кушнаренко (Андрусенко, 48), Костенко (Турко, 48), Копитов.

«Говерла»: Цветков (Погоріляк, 30), Костак, Ганич, Трачук, Гогерчак, Коваль В., Сегедій (к), Коваль П. (Рацин, 46), Горняк, Варваринець (Тома, 23), Шольц.

Попередження: Ткачук (34), Тома (62).

Арбітр - Олексій Деревінський (Київ)
Прес-служба ФК «Металург» (Донецьк)


Категорія: Чемпіонат України | Переглядів: 795 | Додав: lobda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
الاسم *:
Email *:
كود *: